samsung s4 i9500 s6 port mükemmel bir rom

Sponsorlu Bağlantılar

xxgsliemrexx

Üye
    Konu Sahibi
samsung s4 i9500 s6 port mükemmel bir rom
Arkadaşlar normalde çok sık rom değiştiren bir insanım ama bu romu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum stabil ve aşırı aşırı önemli gördüğüm olay gereksiz bütün uygulamalardan arındırılmış ve ram kullanımı stock kadar iyi yani ben aşırı multitasking yapan bi insanımdır ve hiç sıkıntı yaşamadım.Böyle güzel bi romu ve 6 aydır kullandığım için gerek modları xposedi modemi olsun herşeyini topluca atacağım.Ama internetim yavaş baya kampüsten giriyorum i9500 kullanıcısı varsa birazcık yükleyebilirim yarın çünkü xdada konusunu bulamadım.Eğer varsa yarın yüklerim bi de bişey sormak istiyorum kapalı ekranı 2 kere basarak uyandırma ve aynı şekil 2 kere basarak uyutma olayını yapabilir miyim bu cihazda ?

• Beğen
Tepkiler: maykil67

frezby1

frezby1

Üye
Arkadaşlar normalde çok sık rom değiştiren bir insanım ama bu romu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum stabil ve aşırı aşırı önemli gördüğüm olay gereksiz bütün uygulamalardan arındırılmış ve ram kullanımı stock kadar iyi yani ben aşırı multitasking yapan bi insanımdır ve hiç sıkıntı yaşamadım.Böyle güzel bi romu ve 6 aydır kullandığım için gerek modları xposedi modemi olsun herşeyini topluca atacağım.Ama internetim yavaş baya kampüsten giriyorum i9500 kullanıcısı varsa birazcık yükleyebilirim yarın çünkü xdada konusunu bulamadım.Eğer varsa yarın yüklerim bi de bişey sormak istiyorum kapalı ekranı 2 kere basarak uyandırma ve aynı şekil 2 kere basarak uyutma olayını yapabilir miyim bu cihazda ?
hocam bende senın gıbı cok sık rom yukleyen bırıyım suan telımde mıuı v7 yuklu ama uzun zamandır stabıl s6 port arıyorum xda sıtesın de denemedıgım rom kalmadı ama hıc bırı stabıl degıl ıllakı benı rahatsız eden bı yanı olmustur cıft ekrantık olayı kernel yanı cekırdek yazılımı ıle alakalı bı durum bıldıgın gıbı samsun s4 ı9500 model cekırdek yazılım kodlarını paylasmadı gelıstırıcı arkadaslarla oyuzden cıft tık olayı ımkansız degıl ama cok zor cunkı cekırdek kodlarının kırılması gerekıyor zaten yapılan bu rom port olayının stabıl olmayısının altın da yatan 1 etken sebep de budur
lınklerı enkısa zamanda beklıyoruz arkadasım

• Beğen

xxgsliemrexx

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır dostum sirf senin için yüklerim bugün romunu modemini herseyini arşiv halinde atarım birazdan da ssleri atarim

ROM SSLERİ

ROM ANDROID OS VERSİYON 5.0.1 LOLLIPOP

GEREKLİ LİNKLERİ BİRAZDAN YÜKLEYEMEYE BAŞLAYACAĞIM

• Beğen
Tepkiler: Blue023 ve maykil67
frezby1

frezby1

Üye
Tamamdır dostum sirf senin için yüklerim bugün romunu modemini herseyini arşiv halinde atarım birazdan da ssleri atarim

ROM SSLERİ

ROM ANDROID OS VERSİYON 5.0.1 LOLLIPOP

GEREKLİ LİNKLERİ BİRAZDAN YÜKLEYEMEYE BAŞLAYACAĞIM
Tesekkurler dostum ss ler guzel gorunuyor insallah istedigim gibi stable bi romdur ayrica bu s6 portlarin en buyuk sorunu arama sesinde metallesme cizirti oluyo bu port da bu sorun yok degilmi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen

xxgsliemrexx

Üye
    Konu Sahibi
işte onu modemle düzeltiyorsun o da içinde :D hepsinin içinde olduğu link :

önce romu sonra modemle erişebilirlik fixini flashla ondan sonra içinde önerdiğim bi kernel var onun dışında marshmallow systemui yuvarlak bildirimler xposed ve kaldırılmış uygulamaları yükleyebilecğein zipler e mail ses kaydedici gibi

bi de twrp recovery öneririm

frezby1

frezby1

Üye
işte onu modemle düzeltiyorsun o da içinde :D hepsinin içinde olduğu link :

önce romu sonra modemle erişebilirlik fixini flashla ondan sonra içinde önerdiğim bi kernel var onun dışında marshmallow systemui yuvarlak bildirimler xposed ve kaldırılmış uygulamaları yükleyebilecğein zipler e mail ses kaydedici gibi

bi de twrp recovery öneririm
Eyvallah kardesim ama denemedigim modem kalmadi hicbiri fayda etmedi
Umutla senin linkleri bekliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

egrvalfi

Üye
Bende yükleyecem de arama ses kalitesi sorunu varmı acaba

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xxgsliemrexx

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum modemi yükleyince sıkıntı kalmıyor

masarati

masarati

Üye
rom güzel görünüyor ama nasıl yükleme yapacağız bunun açıklamasını yaparsan romu yüklemek istiyorum odinlemi ve nasıl

xxgsliemrexx

Üye
    Konu Sahibi
twrp veya cwm recovery kullanarak yapabilirsin twrpyi öneririm

frezby1

frezby1

Üye
rom güzel görünüyor ama nasıl yükleme yapacağız bunun açıklamasını yaparsan romu yüklemek istiyorum odinlemi ve nasıl
rom dosyalarını ındırıp zıp klasorrunden cıkartın tel hafızası yada sd kartta bıryere atın
telın ses acma tusu menu tusu ve acma kapama tusuna basılı tutarak recowery modda acın
sırası ıle yapın
1 wıpe data / factory reset
2 wıpe cache partıtıon
3 rom yukleyın
reboot deyın telı acın ve kurulumu tamamlayın
tekrardan recovey modda acın rom harıc dıger dosyaları wıpe data,wıpe cache yapmadan yukleyın reboot deyın bukadar

Enisina

Üye
Aurora rom'un eski sürümü bu. v1.0 sürümü

engintaç

Üye
Yuklenmiyo failed veriyo oysa ki vipe data vipe cache yapmistim zip imzasi hatasi aliyom

masarati

masarati

Üye
bende ilkten yapamamıştım ama dediğin gibi hata aldım ben şöyle yaptım arkadaşın dediklerini yaptım oldu ama hata aldım sonra tekrardan hiç bir şey yapmadan sadece romu yükledim reboot dedim ciğaz açıldı hata vermedi

engintaç

Üye
Sarj konusu sikintili cabuk biztiyor ara ara kasmalar oluyor stabil degil

Knight344

Üye
Sıkıntı varmı romda? Stock romdan acayip sıkıldım çok yavaşladı. İnternetim yavaş 1 kez indirmek ve kullanmak istiyorumda.

xxgsliemrexx

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntı varmı romda? Stock romdan acayip sıkıldım çok yavaşladı. İnternetim yavaş 1 kez indirmek ve kullanmak istiyorumda.
ben resurrection remix marshmallow romunu kullanıyorum şu an samsung touchwiz romlar çok ram kullanıyor ama bi sıkıntısı yoktu sadece başka bi ram çıktığı için değiştirmiştim

Knight344

Üye
sıkıntı varmı kullandığın romda şuan? link atabilirmisin? @xxgsliemrexx

xxgsliemrexx

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntı varmı kullandığın romda şuan? link atabilirmisin? @xxgsliemrexx
yok samsung romlarına göre baya hızlı ama cm yani samsung değil saf android biraz farklı samsungdan ama alışırsın

Knight344

Üye
Stock rom yükledim ama custom rom nasıl yükleniyor samsung cihazda hiç bir bilgim yok.. Türkçe kaynak olsa idi yapardım ama malesef.. Yardımın için teşekkürler. @xxgsliemrexx