ykpknl Üye SerseriGönlüm12' Alıntı: Ne yaptin kurdun mu panamayi bi dene gözün sevim bende rusu begenmedim. Varmi aralarinda farklar Genişletmek için tıkla ... şmdi kurdum açılışta claro diye bi simge falan çıkıyo romla beraber bi kaç tane program yüklü geliyo tam incelemedim hala SerseriGönlüm12' Alıntı: Ne yaptin kurdun mu panamayi bi dene gözün sevim bende rusu begenmedim. Varmi aralarinda farklar Genişletmek için tıkla ... şmdi kurdum açılışta claro diye bi simge falan çıkıyo romla beraber bi kaç tane program yüklü geliyo tam incelemedim hala
SerseriGönlüm12' Alıntı: Ne yaptin kurdun mu panamayi bi dene gözün sevim bende rusu begenmedim. Varmi aralarinda farklar Genişletmek için tıkla ... şmdi kurdum açılışta claro diye bi simge falan çıkıyo romla beraber bi kaç tane program yüklü geliyo tam incelemedim hala SerseriGönlüm12' Alıntı: Ne yaptin kurdun mu panamayi bi dene gözün sevim bende rusu begenmedim. Varmi aralarinda farklar Genişletmek için tıkla ... şmdi kurdum açılışta claro diye bi simge falan çıkıyo romla beraber bi kaç tane program yüklü geliyo tam incelemedim hala
ykpknl Üye Su panama romunda acikista kapanista falan claro dye bi simge geliyo o ne oylee yaaa kapatamazmiziy onu onun haricinde rus romuna gore iyi gbi
Su panama romunda acikista kapanista falan claro dye bi simge geliyo o ne oylee yaaa kapatamazmiziy onu onun haricinde rus romuna gore iyi gbi
ykpknl Üye SerseriGönlüm12' Alıntı: Kalsın ozaman yaa boşver Genişletmek için tıkla ... Ama sarj dha iyi rus romundaki gbi kendi kendine sarj azalmiyo akicilik daha iyi rus romunda son uygulamalari kapatnca bidaha baknca yinr uygulama gorunuyodu bnda oyle bse yokk gayet iyi denemelisin
SerseriGönlüm12' Alıntı: Kalsın ozaman yaa boşver Genişletmek için tıkla ... Ama sarj dha iyi rus romundaki gbi kendi kendine sarj azalmiyo akicilik daha iyi rus romunda son uygulamalari kapatnca bidaha baknca yinr uygulama gorunuyodu bnda oyle bse yokk gayet iyi denemelisin
ykpknl Üye feyzeddinonal' Alıntı: Claro diye birşeye denk gelmedim ben Genişletmek için tıkla ... Panama (claro) diye bi rom var onu indirmisim bn
feyzeddinonal' Alıntı: Claro diye birşeye denk gelmedim ben Genişletmek için tıkla ... Panama (claro) diye bi rom var onu indirmisim bn
MaxipmaN Üye SerseriGönlüm12' Alıntı: Türkiyeye yeni bi rom gelmiş varmı yükleyen Genişletmek için tıkla ... Güncelleme paketi geldi galiba
SerseriGönlüm12' Alıntı: Türkiyeye yeni bi rom gelmiş varmı yükleyen Genişletmek için tıkla ... Güncelleme paketi geldi galiba