SAMSUNG S3653 CORBY Kullananlar, Acil Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

yazgan83

Üye
bende samsung corby aldım kullanıyorum gayet te memnunum aldığım zaman yanında sadece kulaklık ve yedek kapak verdiler 2gb hafıza kartını kendim aldım ama bi arkadaşım almış kulaklık vermemişler pc bağlantı kablosu vermişler sanırım bu telefoncuların tatktiklerinden tutturabildiğine yapıyorlar galiba

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
şanssılık olsa gerek ama telpa da bile olduğu yazıyo

aaaa-ama123456

Üye
cok basit hafıza kartı bide kart okuyucu all :D

kaanqewer

Üye
arkadaşlar samsung corby pc cd sini paylaşan yokmu veya nasıl temin ederim
saygılar

123kn456

123kn456

Üye
ben bi video izledim samsung corby hakkında ondan usb kablo ve cd çıktı !!!!!!!!

kuaras

kuaras

Üye
beyler ben samsung PC studio3'ü bi yerden indirdim ama bana bi faydası dokunmadı :off: .hemde usp port'u ile bağlamıştım telefonu bilgisayara :ağlarım: .yardımcı olabilecek biri varsa lütfen söylesin.ben de mp3 verilerini bilgisyardan başka bir telefona aktarıp ordan da kendi telefonuma bluetooth ile yolluyodum ama sadece mp3 ve jpg verileri yollayabiliodum.ama jar(yani java) dosyalarını yollayamıyorum yardım edin pls

navti

navti

Üye
benim corbyim yok ama aynı olay benimde 1.5 sene önce başıma geldi
arkadaşım samsung sgh-m620 almıştı içinden usb kablosu çıktı bende o telefonu beğendim ve o telefondan aldım ama bende çıkmadı kutu içeriğinde değişiklikler olabiliyor.

sego1

sego1

Üye
ben samsung corbyi bir hafta önce aldım içinde kulaklık şarj aleti telefon garanti belgesi çıktı usb kablosunu pcciden alabilirsin

trafotr

Üye
samsung s3653 de wifi var mal mal kojuşmayın

ramazanamca07

Üye
arkadaşlar bi yardım edin,corby için oyun lazım .

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bnm telofonda yok modeli s3653 seninki onun yeni modeli olabilir.

yagiz_keskin

yagiz_keskin

Üye
Ben corby wi-fi aldım gayet rahat süper fotoğraf çekiyor.50 mb hafızası var.Hafıza kartı,kurulum cd'si yok.Ama 4 adet arka kapak hediye verdiler.

Ya arkadaşlar bu ürünün wi-fi lisini 2 saat önce aldım,güzel hoş bir telefonda, müzik yada radyo actgmda masa üstünde öyle kalıyor kapatamyorm bi yardım lütfen
Basınca kapanmıyorsa resme dokun.Radyo veya müzik çalar gelinceye kadar sürükle.Müzik çalar ya da radyoyu ekrana sürükle.Orada durdurma düğmesi olacak.:bigstar::bigstar::bigstar:

wewewe1

Üye
öyle mi?? dava et o zaman

pikacuuu42

Üye
samsung s3653 wifi lerde wifi war diğerlerinde wifi yok mal diyen g.zekalı :off:

crash_85

crash_85

Üye
bendede corby var bi 5 ay falan oldu zannedersem bendede 2 gb hafıza kartı usb kablosu şarj cihazı ıvır zıvırı hepsi içindeydi ayrıyeten 2 tanede kapak bence aldığın yerle irtibata geç

eXeRCuTeR

eXeRCuTeR

Üye
Bende Corby Wifi aldım... Kutudan PC Bağlantı kablosu çıkmadı... Söylediğiniz gibi hafıza kartı da çıkmadı...

Fakat çok sağlam telefon... Ranzadan düştü kalorifere çarptı ve hiç bir şeyi yok ! (: bu inanılmaz...

BKJ

BKJ

Üye
Corby s3653 için oyun linki

spider_devil

Üye
ya bendede samsung corby wifi var müzik çaları başlatıyorum fakat mesaj geldiği zaman müzik çalar kendiliğinden kapanıyo aci yardım ederseniz sevinirm: ?

kayacan38

Üye
biri şu konuya açıklık getirsin
samsung s3653 wi fi usb ilepc ye bağlanamıyorum şarj oluyor ama veri aktarmıyor samsung pc studio kurdum yine olmadı telefonun ayarlar kısmında bağlantı şekilleri var samsung pc studio media oynatıcı yığın depolama gibi onları tek tek seçtim olmadı ... bilgisi olan var mı
:hmmm

ayrıca samsung 3653 ün hem wifi li hem wifi olmayanı var hakaret eden arkadaşa sesleniyrum. kötü söz sahibine layıktır kim mal araştır bi bak

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Eğer telefonun tuş kilidindeyse veri aktaramazsın.Tuş kilidini açtıktan sonra dene.Eğer zaten açıksa Samsung Kies'i sil,tekrar yükle.Telefonunun da bataryasını çıkar,tekrar tak.Bir de öyle dene bakalım.İnşallah olur.Olmazsa bilgisayarının ya da laptop'ında bluetooth desteği varsa dosyaları telefonuna o şekilde atarsın.

10messigs

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun...Bende Samsung Corby s3650 Var.Youtube Hariç Hiçbir siteden video İzliyemiyorum.İnternetim sınırsız ama ne facebook ne de başka bir siteden VİDEO İZLİYEMİYORUM.Flash player isteniyor.Ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Jar veya java destekli bir flash player biliyorsanız LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILAR...çünkü youtube den video izlerken çok kasıyor donuyor,ayrıca görüntü kalitesi mecburen düşük tutarken videoları gösteriyor...

Üst Alt