SAMSUNG S3653 CORBY Kullananlar, Acil Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

metalslug118

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG S3653 CORBY Kullananlar, Acil Yardım Lütfen...
Arkadaşlar mereba. Bugün bi internet sitesinden aldığım s3653 corby telefon elime ulaştı. Fakat sitede beyan edildiği üzere paketimden çıkması gereken 2gb sd kart çıkmadı. Telefon hafızasına da 90mb yazmışlar 50 mb çıktı. Gerçi o sorun değil de, bide usb bağlantı kablosu da yok pakette...

Corby alan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen, standart paketten çıkması gerekenler nelerdir? Aradım taradım kitapcığı, kutuyu; hiçbiyerde paket içeriği yazmıyo. Sizin paketlerizden neler çıktı? Standart olarak çıkması gereken aksesuarlar arasında mı usb kablo ve sd kart, yoksa ben mi yok yere kendimi üzüyorum???

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...

eportakali

Üye
aynen kutu içeriğinde usb ve hafıza kartı mevcut değil...

metalslug118

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya. :( Bu durmda PC ye nasıl bağlıycaz?:duvar2::duvar2:
Benim kutudan yazılım cd si bile çıkmadı, bu saçma iştir böle ya?
Üstelik ürünü aldığım sitenin açıklamasında 2gb hafıza kartı da hediyedir diyodu...

silver021

silver021

Üye
aldığınız yerden temin etmek hakkınız.. (: 2 ayı doldurmadan gidin ve alın derim..

ilknur0023

Üye
bende samsung corby aldım içinde kulaklık, şarj cihazı, ve kullanma kulavuzu vardı ve yanında da hediye olarak 2GB hafıza kartı hediye ettiler.. Arkadaşım PC bağlantınıda ancak hazıza kartı ve hafıza kartı okuyucu alarak yapabilirsin. Yani telefonuna atmak istediğin resim müzik video gibi şeyleri Hafıza kartını bilgisayara takıpda atabilirsin . İyi günler kolay gele...

metalslug118

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgileriniz için çok sağolun. Ürünü internet sitesinden almıştım, kaç gündür mail atıyom ama dönen olmadı. Bakalım sd kartımızı alabilecekmiyiz. Yanlız bişe sorcam, kart telefonun paketinden mi çıkıyo, yoksa ayrıca hediye mi ediliyo? Yani ayrıdan veriliyosa satın aldığım yerin yakasını bırakmam, ama kutudan çıkması gerekiyoduysa muhtemelen beni samsunga yönlendirirler, onlar hayatta bişey vermez adama...
Hem bu samsung nasıl markadır anlşamadım, süper telefon yapmışlar ama kutusunda usb yok, yazılım cdsi yok. Şimdilik 5800ı bilgisayara bağlayıp verileri ona atıyom, ondan da bluetooth la corbye. Bakalım nereye kadar...

bende samsung corby aldım içinde kulaklık, şarj cihazı, ve kullanma kulavuzu vardı ve yanında da hediye olarak 2GB hafıza kartı hediye ettiler.. Arkadaşım PC bağlantınıda ancak hazıza kartı ve hafıza kartı okuyucu alarak yapabilirsin. Yani telefonuna atmak istediğin resim müzik video gibi şeyleri Hafıza kartını bilgisayara takıpda atabilirsin . İyi günler kolay gele...

:aha:Hemşerim benim, manolya iletişimden mi aldın telini yoksa azim ticaretten mi? :P::P::P:

BadBoy^^

BadBoy^^

Üye
ben de corby almayı düsünüyorum....sizce nasıl bir telefon?? memnun musunuz??

metalslug118

Üye
    Konu Sahibi
ben de corby almayı düsünüyorum....sizce nasıl bir telefon?? memnun musunuz??

Arkadaşım ben eşime aldım telefonu, kendime de 5800 aldım. 5800ın birton özelliği var ama, corby çoook daha şık ve sağlam.eğer özellik peşinde değilsen, bu fiyata bu telefonu şiddetle tavsiye ederim, şık bi aksesuar edinmiş olursun.
Ama özellik arıyorsan kesinlikle tavsiye etmem, çok basit bir telefon, pek bi özelliği yok.

Artıları: Çok şık, kutu gibi sağlam ve i phone ayarında. Dokunmatiği çok hassas. ekran renk ve çözünürlüğü iyi. Ses çıkışı mükemmel(5800 x press music halt etmiş yanında), şarjı gayet uzun gidiyor. Eğlenceli bi telefon

Eksileri; wi-fi yok. 3g yok. gps yok. O kadar para verip almana rağmen kutudan ne bi yazılım cd si, nede usb kablo çıkıyo. Hafıza kartının çıkıp çıkmaması gerektiğini ise henüz çözemedim:aha:
En çok hayal kırıklığı uğratan ise kamerası oldu. zaten 2mp ama, oda hiç net değil. Daha önce de 2mp tel kullanmıştım fakat bunun çekim kalitesi resmen berbat.

Artı ve eksilerine bakıp almaya karar verirsende sana hiperucuz.com u tavsiye ederim. Ben 3 gün önce aldım ve almadan da çooook araştırdım. En ucuz orda var. 354tl ve axess e peşin fiyatına 12 taksit. Lakin ürün açıklamasında yazmasına rağmen, bana 2gb hafıza kartı göndermediler haberin olsun. 3 gündür de msjlarıma dahi cvp vermiyorlar. Ama sen alacak olursan, almadan önce sor sorularını, alışverişi tamamlamadan önce çok iyi ilgileniyolar çünkü:off::off::off:

erosbosa

Üye
abi bu samsungun pisliği aslında telefonun menüsünde pc bağlantısı diye bişe war bilmem dikkat ettinizmi aynen bendede arkadaşınki gibi çıktı ben aldım içinde 2 gb hafıza kartı yoktu gittim aldığım yerden istedim ve birde standart olarak sana kingston vermesi lazım çünkü samsungun kullandığı kartlar kingston genellikle

BadBoy^^

BadBoy^^

Üye
ben bu özelliklerini bir düsüneyim o zmn....yardımın icin tesekkürler :D

aliveli456

aliveli456

Üye
bende aldım yanında "sarj aleti - kulaklık- 2gb hafıza kartı" bide telefonu werdiler:d:

samicanx

Üye
ben teknosadan aldım
usb kablo ve sd kart kutudan cıkmıyo yani bi hata yok
samsung bu modelde vermiyo

aflock

Üye
Ya arkadaşlar bu ürünün wi-fi lisini 2 saat önce aldım,güzel hoş bir telefonda, müzik yada radyo actgmda masa üstünde öyle kalıyor kapatamyorm bi yardım lütfen

öykü deniz

Üye
nasıl yani arkadaşlar cidden kutunun içinden usb kablosu çıkmıo mu bn almayı düşünüodum ama napıyım şimdi lütfen siz bana bi akıl veri dokunmatik istiyorum aslında corby e takmış durumdayım ama 5800 la corby arasında kalmış durumdayım lütfen yardım edin help me:ağlarım::off:

yardım edin zor durumdayım corby dandik mi hiç öyle gözükmüyo napıyım hangi teli alıyım yani corby de 3G fln yok diosunuz ama bnce şimdi alanlar için bi sorun yok çünkü 3G bi 3-5 yıl sonra çoğu kişi nin kullandığı bi özellik olcak e siz de o zamana kada 3Gli bital alırsınız almasanızda olur ama şu sıralar hiç popiler diil 3G zaten yeni bi özellik bu yüzden ben bunu corby nin bir eksiği olarak görmüyorum :hmmm:oke:

tekrar söylüyorum lütfen yardım edinnn

peki biz usb yi falan nerden alcaz nerden bulabiliriz ki uygun olan vermeleri gerekio bence

mayflowers

Üye
evet bende corby aldım cok menun dedıklerın bendede aynı sekılde kulaklık 3 kapak batarya şarz makınas bırde telefon hafıza kartı yoktu kutuda

MALAMATSULO

Üye
ortak 2 gb hafıza kartı veriolar sadece kablo felan yok

Shekeykıs

Shekeykıs

Üye
bilqisayla bağlantı kuramak için bluetooth cihazı almanız gerekir fotoğrafları filan bilgisayara anca öyle atanbilirsiniz.

FBI023

Üye
Arkadaşım öncelikle selamlar.Bende de corby var ve içinden çıkan aksesuarlar bunlar:
+1 adet uyumlu kulaklık
+1 adet samsung pc studio kurulum cd si
+1 adet 1-2 gb arası micro sd hafıza kartı vs kart okuyucu
+1 adet bilgisayar bağlantı kablosu
*** Bulunması Garanti Gereken Aksesuarlardır ***

melllike

Üye
arkadaşlar bende samsung s3653 wifi var ..gayet kullanışlı biş telefon..ben çok sevdim birçek özelliği var ayrıca dokunmatiğine söylencek sçz yok kız telefonun ynai bende pembesi var ama bendede usb kablosu çıkmıyor ben tavsiye ederim yinedee

Üst Alt