SAMSUNG S3653 CORBY Kullananlar, Acil Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

yenisezon55

Üye
arkadaşlar allah rızası için yardım edin :ağlarım::ağlarım: arka hoporlörden hç bir ses çıkmıyor aramalarda mp3 oynatıcıda felan ... kamera açılmıyor ... buleotooth açılmıyoo 3 adet sorun var lütfen yardım edin :ağlarım::ağlarım:

ebola06

Üye
benimkinde 3 kapağı bile koymamışlardı.Media markt a geri gittim bi de hırsız muamelesi gördüm ayrca bndende usb kablo ve cd çıkmadı nasıl bir düzenleme var anlamadım. :P:

proluge

Üye
Arkadaşlar mereba. Bugün bi internet sitesinden aldığım s3653 corby telefon elime ulaştı. Fakat sitede beyan edildiği üzere paketimden çıkması gereken 2gb sd kart çıkmadı. Telefon hafızasına da 90mb yazmışlar 50 mb çıktı. Gerçi o sorun değil de, bide usb bağlantı kablosu da yok pakette...

Corby alan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen, standart paketten çıkması gerekenler nelerdir? Aradım taradım kitapcığı, kutuyu; hiçbiyerde paket içeriği yazmıyo. Sizin paketlerizden neler çıktı? Standart olarak çıkması gereken aksesuarlar arasında mı usb kablo ve sd kart, yoksa ben mi yok yere kendimi üzüyorum???

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...

öncelikle usb kablosunu bir telefoncudan almalısın

----------Eklendi @ 21:24:09 ---------- Yazıldı @ 21:22:58 ----------

telefonunu bozmussun

----------Eklendi @ 21:24:56 ---------- Yazıldı @ 21:24:09 ----------

arkadaşlar allah rızası için yardım edin :ağlarım::ağlarım: arka hoporlörden hç bir ses çıkmıyor aramalarda mp3 oynatıcıda felan ... kamera açılmıyor ... buleotooth açılmıyoo 3 adet sorun var lütfen yardım edin :ağlarım::ağlarım:

telefonunu bozmussun kitlenmiş

BYFor07

Ben de aldımn bu telefondan.
Kutu İçeriği ;
Telefonun kendi
şarj aleti
kulaklık
2 adet orjinal bataryası
USB kablosu
4 adet arka kapak
ÇIKTI.
hafıza kartı yok ama. ..:..