bence bold al alcaksan.ben nezamn telefon desem artık yok alamam alırsanda kaldrır atarım camdan diyo oyüzden artık telefon lafını söylemiyorumanlıycan durumumz aynı ama bi ipad 2 almayı düşünüyorum.
kiesten yapılıyor...samsungun sitesinden telefonu bulup destek bölümden 9 kasım tarihli kies son sürümünü indirip kur sonra telefonun şarjı yada fulle yakın olmalı bunları tamamladıktan sonra programı çalıştırıp telefonu bağla zaten uyarı olarak verecektir güncelleştir dediğinde gerisini kendisi otomatik olarak yapıyor hiçbirşeye ellemiyorsun en sonunda güncelleme başarılı şu sürüme yükseltildi diyecek ve telefon baştan başlayacak bu şekilde yapılıyor oradaki yönergeleri iyi takip et telefondan hiçbirşey silinmiyor mesajlar programlar herşey duruyor...
kiesten yapılıyor...samsungun sitesinden telefonu bulup destek bölümden 9 kasım tarihli kies son sürümünü indirip kur sonra telefonun şarjı yada fulle yakın olmalı bunları tamamladıktan sonra programı çalıştırıp telefonu bağla zaten uyarı olarak verecektir güncelleştir dediğinde gerisini kendisi otomatik olarak yapıyor hiçbirşeye ellemiyorsun en sonunda güncelleme başarılı şu sürüme yükseltildi diyecek ve telefon baştan başlayacak bu şekilde yapılıyor oradaki yönergeleri iyi takip et telefondan hiçbirşey silinmiyor mesajlar programlar herşey duruyor...
son yazdığından bişey anlamadım bsliali benim benmi sorun devam ediyor dedim karışık yazmışsın link atmıştım buraya ordaki facebook uygulamasında problem yok bende yeni indirdim onu hemen paylaştım daha önceleri başka sürümler yüklüyordum resetliyordu o sürümde sorun yok ch@t telefonlarda...
evet arkadaşlar facebook mobile uygulamasını indrdiğimde telefon res atıyor ne yapmam lazım hangi sürümü indirmeliyim link atabilir misiniz? bide telefonu güncelleme olayı nedir?
evet arkadaşlar facebook mobile uygulamasını indrdiğimde telefon res atıyor ne yapmam lazım hangi sürümü indirmeliyim link atabilir misiniz? bide telefonu güncelleme olayı nedir?
Her şeyi denedim. m.opera.com'daki tüm versiyonları, tüm sertifikaları indirdim. Jar ve jad dosyalarını operanın kendi sitesinden hafıza kartıma attım ve oradan yüklemeyi denedim. Halihazırda opera kurulu olan bir samsungdan bluetooth ile yolladım falan ama nafile...