yüklü tekrar yüklensın mı dıyor .. evet dıyorum .. sonra ucrete tabidir diyor bir kez izin ver diyorum.. kuruyor opera menüsüne giriyorum fakat çıktıktan sonra operayı bulamıyrum cihazda.. nereye yüklüyor ?
yüklü tekrar yüklensın mı dıyor .. evet dıyorum .. sonra ucrete tabidir diyor bir kez izin ver diyorum.. kuruyor opera menüsüne giriyorum fakat çıktıktan sonra operayı bulamıyrum cihazda.. nereye yüklüyor ?
selamın aleyküm arkadaşlar 3 ay önce aldım bu telefonu bi anda kapalı buldum dün açtım samsung dio kalıo falan sonunda açıldı telefon şimdide ortalama 5 dk içinde donuo tamamen bişey yapmasam bile yada açılıo ama hiç bir tuş çalışmıyo neden olabilir???
tamir süresi 15 iş günün geçerse böyle bi hakkınız oluyor normalde imkan dahi yok yerine telefon vermelerinin işin kötü yanı bayram zamanına denk geldiniz yoğunluk çok fazla olur önümüzdeki haftada 3 gün kapalılar karar sizin ama en kesin çözüm servis olur tabi...
tamir süresi 15 iş günün geçerse böyle bi hakkınız oluyor normalde imkan dahi yok yerine telefon vermelerinin işin kötü yanı bayram zamanına denk geldiniz yoğunluk çok fazla olur önümüzdeki haftada 3 gün kapalılar karar sizin ama en kesin çözüm servis olur tabi...
Merhaba arkadaşlar.Forumdan çok fayfalandım doğrusu baya bilgilendirici.
Sizden ricam risalei nur okuma programı kullanan var m yada nasıl kurabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.Forumdan çok fayfalandım doğrusu baya bilgilendirici.
Sizden ricam risalei nur okuma programı kullanan var m yada nasıl kurabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
telefnu dün aldım çok iyi diyemem ama 300 liraya böle bi telefonda kaçmaz diyeblrm özllikle çok sık mesajlaşıyosan.) kulaklıktan sesi çok güzel ama dışa vermede o kadar iyi diyemem..s java uygulamasıda yükledim mesela snaptu yu yükledim problem yok sms kapasitesi 1000...