murderface37
Üye
Ekrandaki saati kaldıramıyormuyuz?
birşey sormak istiyorum vallahi kafayı yiyecem.
mesela opera miniyi kullanıyorum o anda bir mesaj geldi onu okuyacam kapatmak zorunda kalıyorum opera miniyi mesaj okumak için programı alta nasıl atabilirim bulamadım.
valla benımde oyle kanka yapacak birşey yok :S ikisini aynı anda kullanmamak lazımarkadaşlar telefonda internet kullanırken şarj süresi çok kısalıyor internete hiç girmezsem mesaj attığım taktirde 3 gün gidiyor ama internet+mesaj olursa 2 gün gidiyor sizdede aynımı ?
Cevap için sağol dostum. O zaman bu telefon bir fiyasko.. MSN kullanıyorum mesela mesaj geldi okumak için MSN'den çık mesaj oku tekrar bağlan vs..Kanka nasıl yapacagını anlatıyım. menü > ayarlar > ekran > akıllı ana sayfa.. bu yolu takip et. daha sonra seceneklerde bildigin gibi 4 tane var bunların 3 ü saat bir tanesi akıllı ana ekran. şimdi akıllı ana ekrana gel abi. düzenle var orada. ona tıkla karsına menü gelecek.. en üstte tekli saat yazar hatta. şimdi oradaki seceneklerın hiç birisinde tik işareti yanı tamam işareti olmasın hepsi boş olsun. sonra kaydet de ayarla de.. işlem tamam
----------Eklendi @ 12:38:29 ---------- Yazıldı @ 12:36:56 ----------
bende kafayı yiyyorum dostumama malesef alt+tab özelliği yok bu telefonda.. kapaatıp mesaja ancak öyle bakabilirsin
benm bi sorum olacak taben youtube tan video acamiyorum baglanti yok uyarisi aliyorum yardimci olursani sevinirim bu arada bikac foto cektm cok yakin zamnda paylasacagim
dostum telefonu kaça aldın ? en fazla 280 tl falandır. ben o fiyata aldım şahsen.. o yüzden 280 tl civarındakı bi telefondan fazla birşey beklememek lazım demi. sonuçta bu blackberry yada e72 değil.. çok para verirsin her özelliği olan bir telefon alırsın yada az para verırsın olanla yetınmek zorunda kalırsın..Cevap için sağol dostum. O zaman bu telefon bir fiyasko.. MSN kullanıyorum mesela mesaj geldi okumak için MSN'den çık mesaj oku tekrar bağlan vs..
birşey sormak istiyorum vallahi kafayı yiyecem.
Mesela opera miniyi kullanıyorum o anda bir mesaj geldi onu okuyacam kapatmak zorunda kalıyorum opera miniyi mesaj okumak için programı alta nasıl atabilirim bulamadım.
arkadaşlar arkadaşıma yeni aldık bu telden. 8gb hafıza kartı da almayı düşünüyoruz. Kartı doldurunca aşırı bi kasma oluyor mu 16 kullanan arkadaş var mı? Kingston dışında alsak ucızından bir fark olur mu?
Kart fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz? Kingston 8 gb 40 lira doğru mudur?
Müzik dışındaki dosyalar ne kadar yer kaplıyor?
Müzik dışındaki dosyalar ne kadar yer kaplıyor?
aRKADASLAR BU ASIRDA FOTOGRAF PAYLASRSNZ INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?