GSCASSİO
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayırlı olsun güzel günlerde kullan paylaşm yaparsn inşallah foto paylaşımıtelefonu aldım arkadaşlar oldukça güzel bir ürünmüş iyiki almışım
BOLT ile deneYa Usta Benimki Videoları Hiç Açmıo. Ne Youtube, Ne Facebook, Ne De Dailmotion. Bu Konuda Bi Bilgisi Olan yok Sanırım.
Arkadaşlar merhaba, bu telefonu kullanıyorum fakat internete girdiğimde yazılar bit kadar küçük göründüğü için okumada problem yaşıyorum ve bu yazıları büyütmenin bir yolunu bulamadım, bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa çok makbule geçer.
Hangi sEs ?telefonu dün akşam netten aldın daha elime geçmedi yorumlara bakılırsa işimi görür heralde. Bide mesaj gönderdikten sonra bi ses çıkıyomuş kapatılmıyomuşta o ses bi açıklar mısınz?
teşekkürler aydınlatmalar için
Tümden KATILIYORUMyok o ses kapanmıyor malesef kardeş :S sessizde iken çıkmıyor telefon seslide iken çıkıyor youtubeden gprs üzerinden video izledim kardeş izleniyor yani wifiden olsa takılma olmayacak tabi ama yüklemesi uzun sürüyor şebekeden kısacası youtubeden video açtım yaniürün güzel almak isteyenlere tavsiye ederim şahsen...
ya GSCASSİO kardeş benim telefonda ünide wifilerin hepsi şifresiz kimine bağlanıyor kimine bağlanmıyor %70 ine bağlanmıyor sorun telefondamıdır acaba nasıl halledebilirim bilgin varmı ?
slm arkadaşkar bana tel uyumlu apps uygulaması yada market uygulaması lazım nasıl nerden bulabilirim telefonda yok bana yardımcı olurmusunuz
kardeş benikindede oluyor ama modem ayarlarından kaynaklanıyor sanırsam
----------Eklendi @ 23:13:10 ---------- Yazıldı @ 23:12:22 ----------
Sorunuzu Düzgün Bi şekilde ayrıntılı olarak tekrar alabilir miim ??
samsung müşteri izmetlerine i danışablrsnmerhaba ben daha dün aldım bu telefonu ama bazı sorunlarım var optik pad çok hızlı hareket ediyo ayarlar kısmından hassasiyetini değiştirdim ama yine de çok hızlı kontrol edemiyorum bazen. bir de wifi ile facebooka girdiğimde fotoğraflar sekmesine geldiğimde telefon kapanıp kendine reset atıyor. bikaç kere denedim her seferinde kapanıp tekrar açıldı. telefonu sıfırladım, fabrika ayarlarına döndüm yine de değişen bişey yok. ne yapmalıyım?
Turkcell kampanyasından aldım telefonu 1 aydır kullanmaktayım,
herhangi bir dosyayı silmeye çalıştığımda donuyor telefon fotoğrafları, müzikleri silmek için sile tıkladığımda takılıp kalıyor pili çıkarmak zorunda kalıyorum. Hafıza kartı kullanmıyorum.
Fabrika ayarlarına döndüm, ayrıca sıfırladım değişen birşey yok sinirimi bozmaya yetiyor. günde 3-4 kere pili çıkarıyorum.
Edit:Şuanda denedim artık fabrika ayarlarına dön veya tümünü sıfırla yaparken de telefon donuyor, sizce servis yolu göründü mü?
Diğer 1 sorum ise oyunların içerisinde bulunan Eğlence Menüsü, Typing Master, Luxor isimli uygulamaları ve samsungun kendi zil sesleriyle, duvar kağıtlarını silmek mümkün değil mi çok gereksiz benim için.. Teşekkürler.
slm kardeş sende aynı telefonu kullandıgın için yabancı degilsin telefonda apps ve market uygulamarı yok ben bu uygulamayı nasıl yüklerim telefona bana yardımcı olurmusun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?