burtiii
Üye
beyler bayanlar acil yardım....
bu telefonu 1 aydır kullanıyorum baya yavaş çalışıyo telefonun normal çalışmasımı öyledir yoksa yazılımındamı bi sıkıntı var. ayrıca telefon biçok zaman kendi kendine kapanıyo müzikçalardan ses gelmediği oluo del tuşu bazen çalşmıyo telefonu daha düşürmedm bile kılıfnda kullanyrm ve servise vermeyi düşünüyorum ama 30 gün telefonsuz kalma sorunu flan kafamı karıştırıyo sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar telefonumun 2-3 gündür bi kaç tuşu basmıodu ama su anda hiç bir tuşu basmıyor telefon açılıyor ve sonra kitlenip kalıyor ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler....
arkadaşlar samsung chat telefonumla usb üzerinden telefonuma bağlanmaya çalışıyorum ilk etapta karta bilgisayardan bigi yükledim sonra kabloyu çıkarınca telefonda biçimlendir dedi biçimlendirdim tekrar bilgisayara takınca bu sefer bilgisayarda biçimlendirme istedi ne yapmalıyım acil yardım
arkadaşlar bu telefonun güvenlik kodunu bilen var mı acaba?
bu telefonu almayı düşünüyordum ama galiba çok sorun çıkartıyor yanılıyormuyum ?? c3 mü alsam acaba ikisi arasında kaldım zaten
walla ben çok sorun çıkardığını düşünmüyorum.. şahsen ben 120 TL ye aldım turkcell kampanyası ile, o fiyata da daha iyisini almak mümkün değil.. hem 120 TL olan bi telefondan da çok şey beklememek lazım
ama para verip alırmıydın 300 TL ye dersen, almamüstüne biraz daha koyar başka bi telefon alırıdm..
merhaba arkadaşlar, bu telefonu alalı yaklaşık bir ay oldu, kısmen memnunum ama aklım C3 te kaldı, 300 liraya inince. Bazı sorularım olcak size umarım yardım edersiniz..
1- Bu telefona tema vs, nerden indirebilirim?? fazla tema seçeneği yok telefonda ne yazık ki
2- Oyunları açamıyorum, oyunlarda sürekli satın al diye talep çıkıyor..ne saçma bişey, bu konuda ne yapabilirim
3- samsung chat için herhangi bir application indirme sitesi var mı? bazı applicationlarla telefonu zenginleştirmek istiyorum..,
4- Bolt yükledim ama açamıyorum, sürekli Loading... diyor bir türlü açılmıyor..
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tamamen KAtılıyorum1) malesef tema yok telefonla ilgili arkadaşım...
2. ve 3. soruların için bi kaç sayfa öncelerine bakarsan bi çok oyun ve uygulama paylaşıldığını görebilirsin
4) uyumlu bolt versiyonları da yine bi kaç sayfa öncesinde ayrıntılı olarak anlatılıyor.. browserları telefondan indirmenizi tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?