SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

şarjla ilgili bir teorim var ne kadar doğrudur bilemicem ama testlerime göre doğru gözüküyor... şöyle ki;

wife açık kalmış mesela benim ondan şarj çabuk gitmiş, açık derken demek istediğim wifi işareti yok ama wife simegesine bastığımızda açık olan wifi'ları listelenmiş bir şekilde duruyordu, sadece bağlanmamıştı... özetle wife simegesine bastığınızda, seçenekler--> wifi kapalı yapın... yani telefonun ana ekranında wife simgesi yok die wifi'nin kapalı olduğunu sanmayın, wife açık ama bağlı değil demek...

Tepkiler: beko_heko

keeper11

Üye
simdi bu sarj hakkında ve video indirmek izlemek faceden sohbet etmek için ne yapmayalım link verirmisiniz ?

arkadas bu bolt nasıl bişey yazdıgımı gonderemıyorum sohbet kısmında uyuz oldum yahu

ero21

Üye
yazdıktan sonra seçenek tuşundan submit de gönderecektir dostum
arkadas bu bolt nasıl bişey yazdıgımı gonderemıyorum sohbet kısmında uyuz oldum yahu

----------Eklendi @ 12:43:53 ---------- Yazıldı @ 12:39:18 ----------

şarj hakkında sana kısaca şunu söleyebilirim telefonun tam boşaldıktan sonra kapalı bi şekilde 3 saat şarja tak bunu 1 ay boyunca tekrarla ve kesinlikle telefonun şarjı tam dolmadan prizden çekme ve tam boşalmadan şarja takma..video indirmek için de 50 kere yazdım : telefonundan google ye gir bolt browser die arama yap ilk siteye tıkla ordan indirirsin
simdi bu sarj hakkında ve video indirmek izlemek faceden sohbet etmek için ne yapmayalım link verirmisiniz ?

teorimi test ettim onayladım.. bilginize.. şarjım az gidiyor diyenler kontrolleirni yapsınlar bence

telefon 3. sefer restart attı.. :S acaba nedendir? :S
birinde nette takılıyodum, birinde tam msj atıyodum, diğerinde napıyodum hatırlamıyorum

Tepkiler: beko_heko
dostlar bugun hafıza kartı aldım kıngston 4 gb ıcerısıne pcden muzık attım fakat muzık calardan bellek kartındakı muzıklerı goremıyorum bellek kartındakı muzıklerı muzık calara nasıl getırıcez? attıgım muzıklerı dınlemek ıcın bellek kartına gıdıyorum muzıgın oldugu dosyadan muzıge tıklatıp cal dıorum baska sekılde dınleyemıyorum.

Arkadaşlar ben tema olayına tekrar değinmek istiyorum. Biliyorum yok ama neden yokki? Yani bi creator falan bulup kendimiz yapsak ya da araştırsak.. Bakmadığım yer kalmadı hiç bi şekilde bulamadım ama bi yerlerde olması lazım Hissediyorum.. Araştırmaya devam edelim bakalım

ucandodo

Üye
beyler ben evdeki internete bağlanmaya çalışıyorum AP başarısız diyor ne yapmalıyım??

Konu Sahibi
Arkadaşlar Şarj süresi bende 1 güne düştü yaf sürekli şarja takıp çıkartıyorum

Konu Sahibi
bnm wifi hep kapalı dostum

----------Eklendi @ 14:54:06 ---------- Yazıldı @ 14:53:35 ----------

üsteğmen oldum...

saygılar..

arkadaşlar bi çok yerde aradım ama telefnda çalışan bi google maps programı bulamadım bana direk lin yaza bilcek arkadaşm var mı?

yanlış bilmiyorsam google maps telefonda GPS olmadığından dolayı navigasyon olarak kullanmıyor, ancak haritalarda offline olarak takılabilirsin diye biliyorum...
tabi maps olayını denemedim hiç telefonda..

ModerX

Üye
Bu telefonu Telefoncudan 1 haftalıkken aldık yani 2. el fiyatına fakat ilk kullanan sahibi sim kilit şifresi koymuş. 1 Hat dışında başka hatlarda sim kilit şifresi istiyor. 8 tane sıfır ve verilen şifreyi denedigimizde şifre yanlış diyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı samsung un kendi sitesinde bile bu telefona ait destek yok nasıl bir iş yapıyorlar anlamış değilim. Neymiş efendim Telefonun fabrika şifresi yok sıfırlamak isterseniz uygulama yüklememiz için en yakın servisimize gönderin diye yazmışlar sitesinde...

Jok3rxl

Üye
telefon 3. sefer restart attı.. :S acaba nedendir? :S
birinde nette takılıyodum, birinde tam msj atıyodum, diğerinde napıyodum hatırlamıyorum
Bendede sürekli reset atıyor. Wi-Fi ile bağlanıp oyun indirmeye çalışıyorum. Diyelim oyun boyutu 600kb 590kb ye felan gelince duraklıyor ve reset atıyor. Bütün ayarları sıfırlıyor. Sinir etti bişe yükleyemiyorum telefona. Ayrıca boyutu ne olursa olsun netten video izlemeye çalıştığımda yetersiz hafıza veya dosya boyutu çok yüksek diyor (1 mb olsa dahi ki önceden 80 mblik video indirmiştim onda bile dememişti.) Bi yardım edin lütfen.

arkadaşlar bi çok yerde aradım ama telefnda çalışan bi google maps programı bulamadım bana direk lin yaza bilcek arkadaşm var mı?

getjar.com'dan google maps indirebilirsin. Ben indirmiştim sorunsuz çalışıyordu ama internet paketimi kısa sürede tüketiyordu