Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung s3 mini
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesutgaga
Üye
Konu Sahibi
samsung s3 mini
arkadaşlar ben bu telefonu almayı planlıyorum jelly bean liymiş.bu telefon sonraki android sürüm güncellemelerini alırmı sizce.donanımı yeterli olan telefonlarına samsungun güncelleme verdigini duydum
gs_1991_apo
Üye
mini nin donanımı ne acaba
bilaldemir34
Üye
Guzel telefon oneririm
mesutgaga
Üye
Konu Sahibi
iKİNİZDE SORUMUN CEVABINI VERMEDİNİZ
Kerim.
Üye
Bu soruya Samsungtan baska kimse ceva p veremez kardes
bilaldemir34
Üye
Fazla gelismesini bekleme ama isini gorur
Türe
Üye
4.1.2 yi alır en az
mesutgaga
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar
KinG Tornado
Üye
Arkadaş bende alacaktım ama 1080 p video çekmemesi ve pikseli yani ekranın içındeki noktalı kareleri gözle çok detaylı bakılırsa görülür ama bunda dıkkatsizce baksanda görünüyor o çok düşük bide işlemciler ayrı s3 ten
blacktalon
Üye
bu telefon kendine has bağımsız bi telefon değil s3ün alternatifi gibi bi durumda ve pek bi destek alacağını sanmam ilerde ama çıktığında belli bi süre destek verebilir samsung
bilaldemir34
Üye
İstersen s2 al
KinG Tornado
Üye
bence htc marka al mesela desire modellerinden pişman olmazsın
Samet.25
Kardes senin yerinde olsam s2 alirdim her isini gorur bende aceyi az daha eskitiyim s2 almayi dusunuyom
Valla bende dusunuyom ama ace geldi yeni biraz kullaniyin bunu bi dahaki telefonum buyuk ihtimal s2 olacak biraz arastirdim sahibindende temiz 2.eller var kuzenim yurtdisi aldi bi sikintisi yok tavsiye ederim sanada
mesutgaga
Üye
Konu Sahibi
tamam sagol ama yurtdısından nasıl telefon alcagımı bilmiyorum.
halilcan5594
Üye
s3 mini güzel telefon ancak parasını hakettiğini düşünmüyorum.
1-2 güncelleme daha alır diye düşünüyorum(malum güncelleme konusunda Samsung'a güven olmaz.)
mesutgaga
Üye
Konu Sahibi
güncelleme konusunda en güvenilir samsung
Kerim.
Üye
telefonu geçen gün kurcaladım biraz.ekranı,tasarımı,hızı gayet iyiydi.