Samsung s2 işlemci arızası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadir_yilmaz72

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s2 işlemci arızası
[h=2]Galaxy s2 İŞlemcİ sorunu[/h]
Arkadaşlar bundan yaklaşık 5 ay önce Arabistan dan garantili pasaport kayıtlı galaxy s2 geldi.Telefon son 1 ay içinde yavaş yavaş sorunlar başgöstermeye başladı.Kendiliğind en açılıp kapanma,sarjı cabuk bitme gibi sorunlar.Şu anda telefon sorunları:
1.Şarja koyulduktan yaklaşık 1 saat sonra şarjı bitiyor ve üst kısımda aşırı bir ısınma var.
2.Tuş kilidine basıp tuşları kilitlediğim zaman ekran donuyor ve açmak için telefonu açıp kapatmak lazım oluyor.
3.Kendiliğinden tuş kilidine girdiği zaman ekran açık kalıyor ışık sönmüyor.
4.Sonuçta telefonunu kullanamıyorum .
Bunlardan sonra telefona reset attım olmadı.Telefoncuya verdim garantisi olmuyor dedi.İşlemci arızalı değişmesi lazımmış.Yaklaşık 350 liraya mal oluyor.
İnternette araştırmama rağmen böyle bir arıza görmedim.Nasıl çözülebileceğini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.​

MuraTT96

Üye
abicim bnce o 350 tlyi pasa pasa ver sorun islemcideyse sn duzeltemezsin tek onerim fiyat arastirmasi yap sonra ucuza halleden yerde yaptir bide tel surekli sarji bitmeden takinca omru kisaliyormus yedek batarya almani oneririm

hakan_710

hakan_710

Üye
kendiliğinden açılıp kapanıyor demişsin sorun şarj soketinden olabilir. bir ara bende de oluyordu bataryayı çıkarıp takıyorum bir de bakmışsın telefon açılıyordu. aynı zamanda kısa sürede sarj olup kısa zamanda bitiyordu.. servise verdim şarj soketi değiştirildi ve sorun yok. eğer bataryan sağlam ise sarj soketinde sorun olabilir bu bir. ekran donması yazılımsal bir nedenden kaynaklı olabilir. rom yükleme sırasında wipe yapılmadığında donma problemleri oluşabiliyor bu da iki. tabi bunlar bir tahmin sorunlarını çözmek için öncelikle gözlem yapıp teşhis koymalısın. hatanın işlemciden kaynaklı olduğunu söyleyip kestirip atmak kolay. ayrıca pasaport kayıtlı dediğine göre imei değiştirlmiş bir cihaz değil dmi? istersen özelden ulaş yardımcı olmaya çalışayım belki de telefonunun birşeyi yoktur ve az miktarda para ile yapılabilir.

quadra

Üye
hocam anakart değişimi gerekli dilersen 350 tlden anakart değiştirebilirim yada orjinalse cihazını satın alabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt