kadir_yilmaz72
Üye
Samsung s2 işlemci arızası
[h=2]Galaxy s2 İŞlemcİ sorunu[/h]
Arkadaşlar bundan yaklaşık 5 ay önce Arabistan dan garantili pasaport kayıtlı galaxy s2 geldi.Telefon son 1 ay içinde yavaş yavaş sorunlar başgöstermeye başladı.Kendiliğind en açılıp kapanma,sarjı cabuk bitme gibi sorunlar.Şu anda telefon sorunları:
1.Şarja koyulduktan yaklaşık 1 saat sonra şarjı bitiyor ve üst kısımda aşırı bir ısınma var.
2.Tuş kilidine basıp tuşları kilitlediğim zaman ekran donuyor ve açmak için telefonu açıp kapatmak lazım oluyor.
3.Kendiliğinden tuş kilidine girdiği zaman ekran açık kalıyor ışık sönmüyor.
4.Sonuçta telefonunu kullanamıyorum .
Bunlardan sonra telefona reset attım olmadı.Telefoncuya verdim garantisi olmuyor dedi.İşlemci arızalı değişmesi lazımmış.Yaklaşık 350 liraya mal oluyor.
İnternette araştırmama rağmen böyle bir arıza görmedim.Nasıl çözülebileceğini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
1.Şarja koyulduktan yaklaşık 1 saat sonra şarjı bitiyor ve üst kısımda aşırı bir ısınma var.
2.Tuş kilidine basıp tuşları kilitlediğim zaman ekran donuyor ve açmak için telefonu açıp kapatmak lazım oluyor.
3.Kendiliğinden tuş kilidine girdiği zaman ekran açık kalıyor ışık sönmüyor.
4.Sonuçta telefonunu kullanamıyorum .
Bunlardan sonra telefona reset attım olmadı.Telefoncuya verdim garantisi olmuyor dedi.İşlemci arızalı değişmesi lazımmış.Yaklaşık 350 liraya mal oluyor.
İnternette araştırmama rağmen böyle bir arıza görmedim.Nasıl çözülebileceğini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.