Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Preston S5603 için Dokunmatik Oyunlar %100 Çalışıyor Denendi!
bluetooth la gönderemez myzz ?? kablom yanımda değil :S
sadist71
Üye
çok teşekkür ederim benim telefonul lg gm730 kelefona tam uydu çok teşekkür ederim
MrBrveat
Üye
tşkler Corby Proyada uyum sağladı emeğine sağlık
deldon
Üye
saol
gakkos0038
Üye
Teşekkürler.
Araba yarışı tarzı oyunlar var mı? Özellikle telefonu hareket ettirerek oynananlar?
ssss12399
Üye
corby e oluyomu
yk_18
Üye
pc ye attım da arkadaşlr jad doyası var jar dosyaı yok bir de karta yuklersem olur mu... cvp yazarsanız sevinirim...
--------------- Ekleme ---------------
s8000 jet e olur mu
Zayiat_35
Üye
oyunlar için Çok teşekkürler. Şimdi deneyeceğim. Ortalama 2 haftadan beri aradığım bişeydi. Saolasın Kardeşim.
cagatay--_
Üye
tşkler kardeş
ako piko
Üye
çok sağol
ToDaRtH
Üye
Teşekkürler güzel paylaşım.
4rchEneMy
Üye
Teşekkür ederim... İşime yarar sanki
BaiRongAo
Üye
saol
muhodo
Üye
sa kardeşş oyunlar için saol bide senin tel için vaensirc net e de baka bilirsin benim tel corby pro ekran coz aynı ordaki oyunları tam ekran oynuyorum o sitede oyunların olduğu yeri şu linke bakarak bulabilirsin http://www.maxicep.com/samsung-uygulama-tema-oyun/oyun-bulman-icin-bir-site-430786.html oyunları bilgisayardan da indirip tel e atabilirsin orda bazen yanliş anlıyolar sadece telden yuklerniyo gibi
kuwwetmira
Üye
çok teşekkürler dostum eline sağlık..
artdirectors
Üye
link sağlam oyunlar çalışıyor, tşkler paylaşım için
kurulumu yapan arkadaşlar jar ile kurmayın oyun jad uzantılı dosyalarla kurun yoksa sanal klavye karşınıza çıkıyor ve oyuna zevk vermiyor
memoakilli
Üye
ya bende çok güzel nokıa oyunları var ama paylaşamıyorum nası paylaşıcam