samsung preston 5603 ün yazılımı ile ilgili soru... prestona bi yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
samsung preston 5603 ün yazılımı ile ilgili soru... prestona bi yardım...
arkadaşlar ben bu prestonu ilk alanlardanım ama bu yeni çıkanlarında menü farklı yani ana menüye girildiğinde üstte 2 tane sekme var bi tanesi normal menü diğer sekmeye basıldığında ise menü iphone menüsü gibi değişebilir hale geliyo yani 3 tane ayrı menü oluyor(youtube de bunun örneklerini gördüm) ben bunu merak ediyorum bu yazılımı güncelleme falan yokmu yada başka bi yolu yokmu bi yardım edereniz çok güzel olur...

myhacker96

Üye
walla ben alır almaz 2 menü yani istediğin şekildeydi. yazılım güncelleme için en güvenilir yontem aldıqın yere bağwur turkcell ise iyi ama değil ise samsung müşteri hizmetlerini öneririm ;)

hhhgggffff

Üye
evet onunla ilgili bi kaç duyum var ama yazılım güncelleme resmi olarak samsungda daha yok türkiyede yeni gönderdikleri telefonları çift sekmeli gönderiyorlar ama hala firimwarenin türkcesi çıkmadı ama bazı telefoncular istersen igilizce olarak atmaktadır.

emrepreston

emrepreston

Üye
http://www.maxicep.com/samsung/s5603-firmware-cift-sekmeli-menu-s5600xxil1-351031.html

Daha önce paylaşmıştım arkadaşım.. Ben yaptım iki sekmeli şuan menüm..:)

walla ben alır almaz 2 menü yani istediğin şekildeydi. yazılım güncelleme için en güvenilir yontem aldıqın yere bağwur turkcell ise iyi ama değil ise samsung müşteri hizmetlerini öneririm ;)

Samsung Müşteri Hizmetleri hiç yardım etmiyor arkadaşım.. Gerek yok diyorlar sadece..

123kn456

123kn456

Üye
Bu konu hakkında bir bilgim yok ama %70 değişir :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt