Samsung player pıxon ( m8800 ) + gps

Sponsorlu Bağlantılar

dedem10

Üye
    Konu Sahibi
Samsung player pıxon ( m8800 ) + gps
Merhaba Arkadaslar
M8800 i alali 1 hafta oluyo bana benim telefona uyan ücretsiz kullanabilecegim bi GPS programi lazimdi içinizde bilen varmi acaba

seduv

Üye
WeTravel adlı gps programı

mavibeyaz81

Üye
slm arkadaşlar m8800 kullanıcısıyım ama telefonum pc ye usb ile takıldığında pc açmıyor lütfen yardım

yyyaaa

Üye
aynısı benimde başıma geliyodu buldum sonunda sorunu. telefonunu pcye takarken telin ekranında hiç bişey olmamasına dikkat et menüde falan olmasın yani anlatabildim mi

ozgur2183

Üye
o telefonun ayarlarından kardeşim,şöyle , ayarlar--telefon ayarları--pc bağlantısı--samsung pc stüdyo seç olur.

maxicepsa

Üye
samsung m8800 telefonum imeisi değişmiş hemde nokıa 1100 la bunu tekrar nasıl değiştirebilirim

babaaamet

babaaamet

Üye
değiştirilen daha doğrusu klonlanmış geri imei alamazsın kardeşim.sen de boş bi imei bulup imeini değiştireceksin.başka bi yol aklıma gelmiyo...kolay gelsin,geçmiş olsun...

mtkp93

Üye
arkadaş tema atılmıyo bu telefona yeni aldım bende ama buna bi çare yokmu yaaaa:@:@

babaaamet

babaaamet

Üye
bunca yorumdan sonra ben anladım ki bu telefonun kamerasından başka bi haltı işe yaramaz.ne program ne oyun ne de başka bişi yapılamıyo buna.

k3m4l61

Üye
ewet sadece kamera var baska hıc bı sey yok bu telefonda

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
arkadaşlar bende öyle sanıyodum ama geçenlerde bi arkadaşım jar uzantılı bi sürü oyun gönderdi bana ve hepsi çalıştı kendisi corby kullanıyo onda açılmayan oyunları dahi açtı telefon şimdi daha eğlenceli ama bende şarj problemi yaşıyorum hele 6303 den sonra bunun şarjı daha bi zor geldi ama tema falanda olsa süper olur gerçekten bu telefon bence mutlaka bi yolu olmalı

salih_6

Üye
telefon suya düştüs ses çıkmıyo sadece nasıl yapılabilir

emrah0020

emrah0020

Üye
kardes usb sorunu bende de oldu hafiza kartı takınca geçti ama
:oke:

ghostmumy

Üye
slm arkadaşlar m8800 kullanıcısıyım ama telefonum pc ye usb ile takıldığında pc açmıyor lütfen yardım

ıyı aksamlardaha oncedepaylşasmıstımtekrar soyleyım arkadasım sımdı telefonu usb kalosundan cıkar yıldız -kare 726872 kare yap gelen ekranda onay de sonrao gıdecektır sonra usb kalosunu tak calısacaktır tabı pc sutıdıo yu yuklemen gerekır telı tanıması ıcın

erdal-58

Üye
8 megapiksel kamera birde alo demeye yarayan samsung marka telefon:kop:

Üst Alt