Samsung omnia i900 uygulamalarının bulunduğu arşiv. Başka bir yerde bulmanız zor

Sponsorlu Bağlantılar

zombiget

zombiget

Üye
    Konu Sahibi
Samsung omnia i900 uygulamalarının bulunduğu arşiv. Başka bir yerde bulmanız zor
HİÇ BİR YERDE BULAMAYACAĞINIZ SAMSUNG OMNİA İ900 UYGULAMA (PROGRAMLAR) LARIN BULUNDUĞU ARŞİV ALTTAKİ RESİMDEN DE İÇİNDEKİLERİ GÖREBİLİRSİNİZ.

BURADAN İNDİRİN.

• Beğen
Tepkiler: uysal20, alexsis726, tcatak ve 16 diğerleri

gevrek

Üye
Çok Teşekkür ederim. Saygılar.

ıunnamedı

Üye
içinde navigasyon varmı route 66 mesela?

azrael1983

azrael1983

Üye
nasıl yükleyecegiz bu programları

tedbunny

Üye
Çok teşekkürler programları nasıl kuracağımızı yazılı anlatım yaparsan çok sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: tahsinede

pinkpinkece

Üye
teşekkürler

34HSYN25

Üye
eline saglik:oke:

leylom

Üye
Merhaba teşekkür etmek istedim. Bu tip işlerden pek anlamadığımdan zorlandım. Gene de hepsini çalıştırmayı başaramamış olsamda kurabildiklerim gerçekten işime yarıyor :)
diğerlerini denemeye devam edeceğim.
Arkadaşın sorduğu bedava route 66 kurulumu hakkında link gönderebilecek veya mail ile iletebilecek arkadaşımız varsa sevinirim.

pepecetin

Üye
arkadaslar omnia 2 için oyun yüklemesi nasıl yapılır anlayamadım ilk defa samsung kullanıyorum şimdiden teşekkürler

borannefi

Üye
teşekkür ederim eline saglık=))

nezif cicek

Üye
merhabalar samsung i900 omnia cep telefonumla görüntülü konusma ayarlarını ve nagavısıyon ayarlarını nasıl girecegim yazarsanız sevınırım tsk

kadir49

Üye
arkadaşlar ben yanlışlıkla hafıza kartının içinde kurulu route66 rar dosyasını sildim cd elimde tekrar kurabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

unutmadan telefonum samsung i900

Malcolm23

Üye
link kırık arkadasım paylaşım guzel ama sana zahmet tekrar atarsan seviniriz....

gurdrama

Üye
teşekkürler

bkadri

Üye
görüşmeleri kayıt eden proğrma varmı totalrecall gibi

adsss1940

Üye
ya hata werior

rey3112

Üye
tesekkurler