Samsung Note 2 Mİ Galaxy MEG 6.3 MÜ SİZCE ??

uguro

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Note 2 Mİ Galaxy MEG 6.3 MÜ SİZCE ??
Merhabalar Bu Konuyu Bir arkadaşıma Yardımcı Olmak İçin Aştım Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum arkadaşlar ....

SAMSUNG NOTE 2 Mİ?

SAMSUNG GALAXY MEGA 3 MÜ ?

- - - Eklendi - - -

PARDON YANLIŞ YAZMIŞIM SANIRIM Samsung Galaxy Mega 6.3 i9200 vs NOTE 2 sİZCE HANGİSİ Neden ?

Akıncı

Üye
galaxy mega kullananlara sormak lazım

raket007

Üye
Note 2 tavisiyem ama root olmayınca biraz kötü oluyor ama root da yapmao yemiyor garanti var diyegider mider şimdi aşa iş

mega buyuk degilmi ayrica 2 çekirdekli ve 1.5 gb rami var.
note2 tavsiye ederim

raket007

Üye
Meganın ekranında aşırıya kaçılmış taşıma konusinda sorun çekilebilir ama note 2 ideal ve bakarsan Meganın reklamı falan hiç yok

uguro

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye verenler için teşekkürler

Mega 6.3 Kullanan varmı acaba?

Meganın ekranında aşırıya kaçılmış taşıma konusinda sorun çekilebilir ama note 2 ideal ve bakarsan Meganın reklamı falan hiç yok

Evet ekran konusunda bende katılıyorum

raket007

Üye
Arkadaşımda mega var bana hep değişelim diye teklif yapıyor bende note 2 var

ANIL

Admin
S4'e benzeyen bir yapısı var tasarımını ben beğendim. Çift çekirdekli 1.7 GHz Cortex A15 tabanlı işlemci ve 1.5 GB RAM var. Mali-T604 grafik birimini kullanıyor.Telefonun avantajı HD ekran kullanmasıdır. Oyunlarda sorun yaratmayacaktır.

Krofessional

mega

fk555897

Üye
Bemce Samsung Galaxy Note 2. S-Pen de var.

Büyük ekran seviyorsan Xperia Z Ultra

S-pen olmadıkça büyük ekranın bir esprisi yok bence.O yüzden kesinlikle Note 2

Krofessional

kalemi ne için kullanırsın ki

Invoke

Üye
Hiç karşılaştırılacak seviyede değiller. Note2 direk.

ZaZuM

Üye
eğer telefonu cebinde günlük kullanım için kullanacaksan note 2 (ki bence çok büyük) yok yanımda çanta ile taşırım diyorsan mega al 6.3 inç büyük bi rakam hani kışın mont kaban cebine sığar da yazın nereye koyacan