Satılık #Samsung Note 10.1 2014 Edition SM-P601# Orjinal Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karakan233

karakan233

Üye
    Konu Sahibi
#Samsung Note 10.1 2014 Edition SM-P601# Orjinal Telefon
Merhaba Arkadaşlar.

Ekim ayında aldığım 'Samsung Note 10.1 2014 Edition' tabletim satılıktır. Telefon özelliği kendisinde vardır ben herhangi bir işlem yaparak aktif hale getirmedim. Yurtdışında satılan 'SM-P601' modelidir. Türkiye'deki 'SM-P602' modeliyle karıştırmayın. Renk olarak siyah.

Ürün ile ilgili çok kısa bilgi vereyim. Alındığından beri ekran koruyucu ve kılıf ile kullanılmaktadır, artı olarak bende çok temiz kullandım. Telefon olarak kullanıyorum (Evet, artı olarak ikinci bir telefonum yok yanımda :)

Resmi android 5.1.1 yüklü. Garantisi, yurtdışı olduğundan burada yok. Kutu içeriği eksiksiz olarak verilecektir. (Orjinal fiş başlığı farklı, Tr'deki prizlere olmaz. Herhangi bir samsung şarjı ile şarj edebilirsiniz. Kulaklık ben paketi açtığımda yoktu, normalde oluyor mu olmuyor mu o konuda da bilgim yok. Ben aldığım gibi teslim edeceğim kısaca.)

İki adet kılıf hediye edeceğim. Bir tanesi xundo, diğeri transformer denilen kılıf. İlk hallerini aratmıyor olsa da biraz yıprandılar tabii.

Alışverişi elden, yüzyüze yapmayı tercih ederim. Şehir dışı gönderim söz konusu olursa önce havale sonra kargo olarak tamamlarız. Ancak dediğim gibi, yüzyüze satmayı tercih ederim.

Kaydını yasadışı yollar ile yapmadım, kırmızı Türkiye pasaportunun üzerine sınırsız kayıtlı. Yarın bir gün hattın kapanması durumu olmaz. Alacak arkadaşıma e-devlet görüntüsünü göndereceğim.

Son olarak bir bilgi daha. Oyun çok oynamıyorsanız şarjı muhteşem gidiyor. 6-7 saat arası ekran süresi alarak kullanıyorum. Bataryayı bitirmeden şarj etmem, tam doldurmadan çıkarmam.

Fiyat: 875 TL
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic


Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
24 saat içinde görsel ekleyiniz.
 
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Görsel eklenmediği için:locked:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt