Karşılaştırma samsung&nokia

Sponsorlu Bağlantılar

bilgi hakkinda ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    11
tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
samsung&nokia
Samsung kendi eliyle musteri kaybedecek gibi gorunuyor gerek android guncelleme gerek musteri memnuniyeti ayrica nokia androide gececek gibi biseler duydum iste ozamn gorsel tasarimiyla nokia android ile super olucak gibi gorunuyor ki bu da piayasayi bayaa sarsacaktir :)

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
samsung u hiç sevememiş birisi olarak nokia nın android kısmında pek şanslı olacağını sanmıyorum imkanım var ama yinede telefonumu değiştirmedim çünkü nokia dan başka bir atılım bekliyorum bu arada nokianın android telefonu duyum değil zaten üretiliyor yanılmıyorsam x serisiydi. nokia x diye aratırsan bilgi edinirsin. :)

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
samsung u hiç sevememiş birisi olarak nokia nın android kısmında pek şanslı olacağını sanmıyorum imkanım var ama yinede telefonumu değiştirmedim çünkü nokia dan başka bir atılım bekliyorum bu arada nokianın android telefonu duyum değil zaten üretiliyor yanılmıyorsam x serisiydi. nokia x diye aratırsan bilgi edinirsin. :)
Bilgi icin tesekkurler aynen x di galba

onur-1984

onur-1984

Üye
Nokia'ya android gelirse nasıl olur bilmem ama şu an symbian popülerliğini ve desteğini bitirmiş durumda.Yeni modellerinde windows mobile 8 kullanıyor, ama yine de çok başarılı değil.Yıllarca nokia kullanmış ve nokia'dan vazgeçmemiş biri olarak artık düşüncelerim değişti.Ben de şubat ayında nokia c7'mi elden çıkardım, samsung androide geçtim.Artık başka telefon kullanmam.

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
Ok samsung guzel ama adamlar yeni urun pesinde eskilere gerekli onem verilmiyor ve bu yuzden ben dahil surekli costum romlara yöneliyoruz çunku stock romu oldukca kasiyor gerek benm cihaz gerek ace 2 yahu s3 mini bile kasıyordu ha diceksin yuklenen uygulamalardan ama costum rom kurup ayni uygulamalar yuklendi cihaz banamisin demedi :)

onur-1984

onur-1984

Üye
Anlıyorum.Galiba hepsi aynı şeyi yapıyor, sürekli yeni model çıkartıp daha fazla para kazanma peşindeler.Eskilere destek vermiyorlar.
Ben rom olayına çok fazla giremedim.Şimdilik sadece note3 e rus 4.4 yükledim.Knox hala 0x0. Root da yapamadım.Telefon çok yeni daha, sayacı atlatmak istemediğim için beklemedeyim.Sabırla bekliyorum.Sayacı sıfırlayabileceğimiz yöntem çıktığı anda direk rom ve root işine girişeceğim.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum.Galiba hepsi aynı şeyi yapıyor, sürekli yeni model çıkartıp daha fazla para kazanma peşindeler.Eskilere destek vermiyorlar.
Ben rom olayına çok fazla giremedim.Şimdilik sadece note3 e rus 4.4 yükledim.Knox hala 0x0. Root da yapamadım.Telefon çok yeni daha, sayacı atlatmak istemediğim için beklemedeyim.Sabırla bekliyorum.Sayacı sıfırlayabileceğimiz yöntem çıktığı anda direk rom ve root işine girişeceğim.
Saygılar.
Anlayisin icin tesekurler kardesim para onlarda mutluluk seviyesini arttiriyo napalim biz de kendi isimizi kendimiz goruyoruz degerli arkadaslarimizn duzenledigi costum romlarla ve onlara olan yardimlarimz ile cihaza uygun performansi yakalamaya çalusiyoruz :)

onur-1984

onur-1984

Üye
Anlayisin icin tesekurler kardesim para onlarda mutluluk seviyesini arttiriyo napalim biz de kendi isimizi kendimiz goruyoruz degerli arkadaslarimizn duzenledigi costum romlarla ve onlara olan yardimlarimz ile cihaza uygun performansi yakalamaya çalusiyoruz :)

Ben teşekkür ederim, ne demek.Emperyalizmin tam ortasına sürüklendik zaten.Ben bu çok uluslu şirketlerde de çalıştım.Beyin, bilginin tamamı yurt dışında merkezde saklı.Kesinlikle paylaşım yok.Bizim ülkemiz sadece işin hamallığını yapıyor, kaydadeğer birşey yok.
Neyse konu çok farklı yönlere gitti.Dediğim gibi note 3 knox olayı çözülür çözülmez root ve rom işine balıklama dalacağım.Şimdilik beklemedeyim.

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
Ok bol sabirlar ozaman :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ankete bayıldım :zong:

0343434

0343434

Üye
Yalnız Android forumunda karşılaştırma yapmışsın.Aynı karşılaştırmayı bir de Windows Phone forumunda yapsan kesinlikle Nokia kazanır.Bence bu karşılaştırma Cep Telefonları Genel konu başlığı altında yapılmalıydı.

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
Dogru soyluyorsun kardesim yanlis yerde actik :)Ama unutmaki andoid bi anda cikti ve cok seri gelisti

Üst Alt