Samsung mu, Sony mi ? Yardımlarınızı bekliyoruz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Samsung mu, Sony mi ? Yardımlarınızı bekliyoruz..
Arkadaşım telefon alacak ve 4 seçenek arasında kalmış. Nedenleriyle birlikte hangisini alması daha iyi olacağını söylerseniz sevinirim :)

Sony Xperia Mini Pro , Samsung Galaxy Ace , Samsung i8150 w

bidee... Htc Desire HD

Kerim.

Kerim.

Üye
ace almada:)

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
bertinos

bertinos

Üye
Kesinlikle galaxy w ilk olarak ace ve mini proyu özellik olarak ezip geçiyor istersen internetten araştırabilirsin w'nin ne kadar iyi olduğunu göreceksin ben galaxy w i8150 al derim :oke: 1,4 ghz uçurur arkadaşını ;)

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hTC Desire HD
Diğerlerinden bariz üstün bence.
Klavyeli isterse XPERIA Pro tek tercih tabi. :)

• Beğen
bertinos

bertinos

Üye
hTC Desire HD
Diğerlerinden bariz üstün bence.
Klavyeli isterse XPERIA Pro tek tercih tabi. :)
Evet desire hd üstün fakat wonder fiyat olarak çok uygun bence galaxy w ve desire arasında desire'a 200 tl fazla ödeyecek bir fark yok.Eğer desire alabilecek bütçesi varsa arkadaşının gitsin sony xperia neo v alsın :oke:

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Evet desire hd üstün fakat wonder fiyat olarak çok uygun bence galaxy w ve desire arasında desire'a 200 tl fazla ödeyecek bir fark yok.Eğer desire alabilecek bütçesi varsa arkadaşının gitsin sony xperia neo v alsın :oke:

o listede yok ama :ah
olursa XPERIA RAY ya da Neo V de olur.

• Beğen
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Arkadaşım hepsiburada.com da xperia sola satışta 1 ghz 3.7 ekran çift çekirdek 512mb ram 800 küsürdü. Bir bak derim

• Beğen
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8150 w iyi gibi geldi banada... Birisi Samsung dayanmaz kaliteli kasası yok falan demiş o yönden tereddütleri var.

-Emre

-Emre

Üye
Galaxy w :oke:

• Beğen
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Galaxy W çift çekirdekli sola'nın yanından geçemez. Birde xperia u gibi değil micro shdc desteğide var. Ben xperia proyu almasam solayı alırdım.

• Beğen
bertinos

bertinos

Üye
Samsung i8150 w iyi gibi geldi banada... Birisi Samsung dayanmaz kaliteli kasası yok falan demiş o yönden tereddütleri var.
Desire hdye butcesi varsa arkadasinizin neo vyide alabilir ben neo v diyorum :oke:

• Beğen
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Bu listeye bakacak olursak HTC Desire HD ve Galaxy W seçilebilir,
SAR Değeri senin için önemliyse Neo V 'yi asla tavsiye etmem,
bütçen 800tl civarı ise yakında Galaxy Ace 2 çıkacak o da olabilir

• Beğen

moniacful

Üye
neo v almasında kanser olur çıkar çin telefonu gibi sar değeri var. tabi önemsiyosa bu durumu

bertinos

bertinos

Üye
Ben neo v al derim :)

-Emre

-Emre

Üye
sony'e bakma gerçekten zararlı bi tel çin telefonu huawei acend p1 bile ondan kat kat zararsız :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
6 aydir kullanıyorum daha zararini görmedim neo v nin dikkatli kullanırsanız sorunu yok örneğin müzik dinlerken filan telefonu ucak moduna almak gibi

moniacful

Üye
samsungunkiler 0.34 kardeşim bunu ciddiye almak çok çok önemli cebinde malafatın yanında taşıyon nede olsa

fuko08

fuko08

Üye
xperia neo V al gardaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt