Samsung mu Nokia mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung mu Nokia mı ?
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve aklımda 2 tane telefon var birisi Samsung galaxy ace 2 digeri nokia 603 yardım ederseniz sevinirim veya baska bir telefon önerirseniz max bütçem:800tl daha fazlasını veremem aradığım özellikler ise şunlar:Hd oyun kaldırsın seri şekilde , internette hızlı olsun bide yakın cekim yazıları iyi olursa fena olmaz hani de o kadar onemli degil kamera benim için simdiden yorum yazan arkadaslara teşekkürler.

R.A.M

Üye
eskiden olsa Nokia derdim ama şimdi samsung derim.

- - - Eklendi - - -

nokiada güzelde ben symbian sevmiyorum.

Başlık biraz iyi olmamış gibi

Eğer 603 ve Ace arasında kaldıysan kesinlikle 603 daha başarılı fakat 800 TL bütçem var demişsin.Bir Xperia Neo V alman çok ama çok daha mantıklı bir tercih olacaktır.Neo V alabilecek bütçen varken 603 ya da Ace'ye bakmak bile yanlış.

Konu Sahibi

Xperia Neo V nin özellikleri : 512mb ram 1ghz hıza sahip
Samsung galaxy ace 2 :768mb ram 800mhz dual core yani (1,6 ghz) hıza sahip

yanlış bilmiyorsam böyle, önermissin ama sanırım ace 2 daha iyi gibi duruyor ?

R.A.M

Üye
Ace 2 al işte neo v'ye ics geldi ram sıkıntısı var telefonda kasmalar oluyor ace 2 daha iyi

Konu Sahibi
Peki 800 tl ye başka önerebileceğini başka telefonlar varmı ace 2 nin özellikler belli bu telefondan üstün varmı kararım değişebilir.

ben ace 2 almayı dusunuyorum.

Pardon haklısın ben ace olarak okumuşum.Tabi yinede 800 liraya bir motorola artix bulunabiliyor.Eğer bulabirse bir artix olmadı bir Ace 2 almasını öneririm bu halde.Birde Ace2'ye neden 603'ü rakip göstermiş anlayamadım.Fiyat farkı bile olayı özetliyor

bence nokia 701 al pişman olmazsın gayet sık telefon

Konu Sahibi
nokia 603 hoşuma giden bir telefondu bu yuzden onerdim eger ace 2 kotu denirse 603 almayı planlıyordum motorola atrix magazalara baktıgımda yok diyorlar bulabilecegim bi yer varmı

- - - Eklendi - - -

bide arkadaşlar samsung galaxy ace 2 de adobe flash player destekliyormu ?

R.A.M

Üye
800 liraya android olarak alınabilecek en iyi telefonlar
1-) Ace 2
2-) Neo V, Arc ve Arc s
3-) Galaxy W(onder)

- - - Eklendi - - -

var.

Tepkiler: furkan4045

61semih

Üye
ace 2.
ace 2 neo v dende 603 tende daha iyi telefon.
internettende alırım diyorsan hizlial da atrix 650tl ye düşmüştü alabilirsen atrix al
yoksa ace 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...