ilk cümleni ele alalım.. sonunda noldu? sadece güldün dimi? başka bir çözüm? Yok.. 6) usb için iTunes ŞART.7) 1.1 çok yüksek bir değer ki s3un yanında (0.34) 9) sizce kişiselleştirilebiliyor olabilir ama androidin yanında bazı tweaklar dışında 0 kalır.
ilk cümleni ele alalım.. sonunda noldu? sadece güldün dimi? başka bir çözüm? Yok.. 6) usb için iTunes ŞART.7) 1.1 çok yüksek bir değer ki s3un yanında (0.34) 9) sizce kişiselleştirilebiliyor olabilir ama androidin yanında bazı tweaklar dışında 0 kalır.
note2 alsın bence en düşük o çünkü
Kişiselleştirilebilirlik kişiden kişiye değişir sar değerine gelrsek günde 5 saat konuşan adam almasın gitsin s3 alsın

iTools var. Bir arastirin
ona bakarsanız wondershare mobilego da var android böyle şeylere gerek yok?
yine de tercih meselesi. Eger size zor geliyorsa dogal olarak secmezsiniz
Ben sadece sunu soyleyeyim ; telefonla ugrasmak isteyen iPhone alsin. Ugrasmak istemeyen android. Cunku jb dunyasi muthis birsey. Ne ile ugrasmak istiyorsan serbestsin.yine de tercih meselesi. Eger size zor geliyorsa dogal olarak secmezsiniz
Ben sadece sunu soyleyeyim ; telefonla ugrasmak isteyen iPhone alsin. Ugrasmak istemeyen android. Cunku jb dunyasi muthis birsey. Ne ile ugrasmak istiyorsan serbestsin.yine de tercih meselesi. Eger size zor geliyorsa dogal olarak secmezsiniz

Bence tam tersi.telefonla uğraşmak isteyen android almalı.aynı benim gibi![]()
Yani dogru aslinda tam tersi ama jb ile daha kolay tweak yapmak androidden
ama androidin kisisellestirilmesi tartisilmaz bro 
Yani ne yaparsan yap bir iPhone'u bir Nexus yada Galaxy S kadar modifiye edemezsin.bu doğru bir gerçek.
Senin tezinde bu yüzden çürüdü![]()
Androidde onu yapmak icin cwm den flas filan gerekiyor bro bana zor geliyor
iphone da cydia ile tak tak hazir

Yoru git lenAndroidde onu yapmak icin cwm den flas filan gerekiyor bro bana zor geliyor
iphone da cydia ile tak tak hazir
![]()
O yuzden tezimi degistiriyorum ; Jb ile tweak yapmak androidden daha KOLAY![]()

al sana kolay çözüm 
Bilen kişiye bağlı
Androidde zip dosyasının içindekileri kopyalayıp telefon açıkken telefonun root bölümüne atman yeterlial sana kolay çözüm
![]()
Sonucta bana gore jb daha kolay 
Bak sana iPhone da yapamayacağın şeylerin ss sini atam![]()

Tamam kabul ediyorum bilgilerim pek iyi degil androidde tweak icinSonucta bana gore jb daha kolay
![]()
ama tabi kişiden kişiye değişir ...Bak sana iPhone da yapamayacağın şeylerin ss sini atam![]()

androidde rom toolbox diye bi icat var araştırınama tabi kişiden kişiye değişir ...
biliyorum arkadaşım o kadar da değil. Jb ile daha kolay olduğunu ispat etmeme gerek yok. -benim bilgimdeki birisi için-