Telefon Tavsiyesi Samsung mu iPhone mu?

awdil

Üye

iPhone artık hava atılacak bir model değil. Herkesin elinde.

- - - Eklendi - - -

Sizin gibi iOS bilgisi yönünden zayıf olanlara özel bir yazı hazırlayacağım.

Aylık geliri 800 TL olup,2000 liralik iphone kullanan herhal de stabilete icin kullanmiyordur...

Totaliter olmamak ile ve kişileri tenzih ediyorum lakin,bir guruh varki kullanim sebebi budur.

Türe

Üye

Aylık geliri 800 TL olup,2000 liralik iphone kullanan herhal de stabilete icin kullanmiyordur...

Totaliter olmamak ile ve kişileri tenzih ediyorum lakin,bir guruh varki kullanim sebebi budur.

Onlar öyle tabi. Ben de tasvip etmiyorum çünkü çok saçma. Ama bilinçli birinin alabileceği bir cihaz olarak harkülade. Hele ki JB'den sonra müthiş.

- - - Eklendi - - -

O nasıl oluyor
İos artık yaşlı segmentini ele alıyor ev butonu dahi yok en iyi android hocam

Ev butonu dahi yok derken

En iyi sistem yoktur Ufuk. Kişiye uygun sistem vardır. Burada sidik yarıştırmamıza gerek yok. iOS'un da Android'in de kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Kişi , kendine uygun olanı alırsa kendi için en iyisini de seçmiş olur.

lordufuk

Üye
Basbaya ev butonu yok hocam ayrıca ios 7 senedir aynı şey bune yahu sen haklı olabilirsin ama zaten haberlerdede çıktı apple gençleri kaybediyor en önemlisi beni ayrıca iphone 5 in 1800 mahlık bataryası yokmuydu

-Emre

Üye

iPhone artık hava atılacak bir model değil. Herkesin elinde.

- - - Eklendi - - -

Sizin gibi iOS bilgisi yönünden zayıf olanlara özel bir yazı hazırlayacağım.

ios bilgisi yüzünden zayıf? niçin böyle bir kaniya varsınız?

-Emre

Üye

Yüzünden değil yönünden. Mesajınızdan.

peki yonunden olsun? mesajında nasıl bir gariplik var dediklerini yalan mı? lütfen yalansa yalan deyin belki bir iki eksiklik olabilir dikkatimden kaçan?

- - - Eklendi - - -

mesajimda =).ah SwiftKey...

Türe

Üye
peki yonunden olsun? mesajında nasıl bir gariplik var dediklerini yalan mı? lütfen yalansa yalan deyin belki bir iki eksiklik olabilir dikkatimden kaçan?

- - - Eklendi - - -

mesajimda =).ah SwiftKey...

Yarin detayli sekilde pm atayim dilersenix

-Emre

Üye
yok merak ettim eğer musaitseniz şimdi atar misiniz?

nasıl bi nefretse artık

Türe

Üye
Ne demek eksik fazla biseyler biliyoruz sukur

Ahaahahahahahahaahah nası bir düşmanlıktır bu yok iOs hava atmak için var yok özgür değil yok ana ekranı yok yok itunes olmadan mp3 atılmıyo bluetooth kullanılmıyo uygulamalar paralı falan jb stabiliteyi bozuyomuş cydia yeterince kisiselleştiremiyomuş ahahaha yemin ederim güldüm ya bişey sorcam eline Jailbreakli iphone aldınmı kardeş çünkü bu saydıklarının hepsini jailbreakli iphone umla yapıyorum
1) facetime ı bikere bile kullanmadım skype ve tango varken kimse kullanmıyo zaten.
2)uygulamaları jailbreaksiz bedavaya yükleyebiliyosun 25PP sayesinde.
3)her zaman jb yapıyorum hiç stabilitem bozulmadı yada bişeyim çalınmadı
4)kesin siz beceremediniz yoksa kullanan kullanıyo bende celesteninkini gayet güzel kullanıyorum
5)şarja lafım yok
6)jailbreaksiz bile avdownloader ile mp3 indirebiliyorum demekki itunes şart değilmiş dimi
7) sar değeri 1 çok yüksek değil ama yinede uzun görüşmeler için biraz fazla
8)jailbreak olunca telefonu yanlışlıkla güncelleyemiyosunuz.sadece Dfu modda yeni sürüm ipsw sini yüklerseniz güncelleniyo bunu yapmakta yanlışlık değildir ve ios kullanıcıları jbnin geç çıktığını bildiği için güncellemezler o konudada sıkıntınız olmasın
9)bence gayette güzel kişiselleştiriliyor
10)3Gun.. La başlayan bi tweak vardı adını unuttum bunun sayesinde dediğiniz sorunda ortadan kalkıyor ki bitek appstore wifi istiyor

Dediğim gibi biraz elinize alsanız böyle konuşmazsınız varsa eklicekleriniz her türlü cevap veririm

Tepkiler: farukbekl ve Türe