Samsung monte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercankurban

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte
S.aleyküm monteciler sizlere bi iki sorum olacak yardımcı olursanız mutlu edersiniz
Son bi kaç gündür şu 3g olayına taktım kafayı sırf bunun için hattımıda değiştirdim ama fayda etmedi şebeke 3gyi görmüyor bi türlü bazen tam 3g+ işaretini yakalıyor bu sefer tam gidiyor acaba bu sorun firmwareylenmi alakalı fwsini değiştirirsem bu sorun ortadan kalkarmı monte kullanıp 3gyi kullananlar hangi firmwareyi kullanıyor

burakakul

Üye

Merhaba, kendisi eski telefonumdur, Şebeke 3g si büyük ihtimalle bulunduğunuz yerle alakalı, çünkü maalesef yurdumuzun heryerinde 3g hizmeti verilememekte, orjinal firmware kullanıyorsanız bir sorun çıkacağını tahmin etmiyorum, hattınıza göre turkcell,vodafone,avea hangisiyse müşteri hizmetlerini arayıp bulunduğunuz yeri söylediğiniz zaman size en yakında şebekeyi söyleyeceklerdir, eğer hala sorun düzelmesse servise vermenizi öneriyorum çünkü donanımsal bir arıza olma ihtimalide var.

sercankurban

Üye
    Konu Sahibi
bulunduğum yer ağrı doğubayazıt fakat olduğum yerle alakalı bi durum olduğunu sanmıyorum çünkü diğer telefonlardan 3gyi çok rahat kullananlar var montede kullanan varmı görmedim ama kaç gündür araştırıyorum fw sonrası şebeke problemi gibi bazı başlıklar gördüm firmwareyle alakalı bi durum büyük ihtimalle

ddr-?

Üye
Bende monte kullanıcısıyım ülkemizde sadece şehir içlerinde 3g çekiyor diyer yerlerde 2g var tabi internet ayarlarını doğru birşekilde yaptıysan kullanabilirsin

sercankurban

Üye
    Konu Sahibi
internet ayarlarıylada alakası yok bence başka telefonlardada çekmeseydi doğrudur çekmiyo diyecektim ama başkaları çatır çutur kullanıyo gsm 90/1800 modda şebeke iken otomatik moda aldığımda şebeke kesilmeleri oluyor bazen geliyor şebeke ama 3 gyi görmüyor gördüğü andada gidiyor

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
frim ware ile alakası yok

sercankurban

Üye
    Konu Sahibi
Peki neden kaynaklanıyo yönetici menüsünde bununla ilgili bi ayar varmı

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sebeke ayarları>sebeke modundan Otomatik seç 3g açar.

sercankurban

Üye
    Konu Sahibi
onu yapıyorum bu sefer şebeke tamamen gidiyor

sezer0668

sezer0668

Üye
kardesim 3g yi actırman lazım telefonunda.bulundugun yerde 3g cekmesi lazım ve ararkende görüntülü arama yapacaksın..

ewirhan

ewirhan

Üye
Sen otomatik yap telefonu kapat bataryayı çıkar 1dk bekle aç olması lazım bazen bende de oluyor

sercankurban

Üye
    Konu Sahibi
bi deneyeyim olmaz büyük ihtimal ama denemekte fayda var denedim fayda etmedi

sercankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardesim 3g yi actırman lazım telefonunda.bulundugun yerde 3g cekmesi lazım ve ararkende görüntülü arama yapacaksın..

3G açık bulunduğum yerdede çekiyor ama bu cihazda şebeke kesiliyor

cntr555

Üye
Konu üzerinde yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaşlar salıyolar öyle işte.Kardeşim aylar önce bu forumlarda yazdık ama ilgilenen falan olmadı çünkü 3g daha bizde yaygın değil ve olanda öyle çokça kullanmıyo.O yüzden montedeki bu sorun su yüzüne çıkmıyo.Teli ilk aldığımda 3g mükemmeldi, diğer telefonlarla aynı çekim gücündeydi...ne zamanki kendim frimware yükledim 3g azaldı.Servise vermekte dahil, aklınıza gelen hertürlü şeyi yapmama rağmen düzelmedi...bende işin peşini bıraktım.Teli değiştirmekten başka çare yok kardeşim.
İşte buda aylar önce konuyla ilgili foruma açtığım link:http://www.maxicep.com/samsung/dikkat-fw-sonrasi-3g-cekim-gucu-azaliyor-30-5-2011-a-501223.html

sercankurban

Üye
    Konu Sahibi
abi buna bi çare bulunmalı yaa cihaz daha yeni sayılır değişmeye kalksam ikince el muamelesi görecek bire bir zarar demek buda

cntr555

Üye
Zannedersem tel firması 3g nin fazla güç çekip bataryayı çabuk bitirdiğini anladı ve yeni yazılımda 2g ye yüklendi.Yani vericiye çok yakın olduğu yerlerde 3g çekiyo...biraz uzaklaşınca otomatik 2g ye geçiyo ve güç harcaması azalıyo haliylen...Önce 5620 nin anten ayarlarını bulmamız ve buradan yazılımın yerine ayarları elle yapmamız gerekiyo..Bunun içinde Forumdaki profosyonel arkadaşlardan yardım gerekiyo....yada Orjinal FW JTJC2 yi bulup yüklemek...

sercankurban

Üye
    Konu Sahibi
Zannedersem tel firması 3g nin fazla güç çekip bataryayı çabuk bitirdiğini anladı ve yeni yazılımda 2g ye yüklendi.Yani vericiye çok yakın olduğu yerlerde 3g çekiyo...biraz uzaklaşınca otomatik 2g ye geçiyo ve güç harcaması azalıyo haliylen...Önce 5620 nin anten ayarlarını bulmamız ve buradan yazılımın yerine ayarları elle yapmamız gerekiyo..Bunun içinde Forumdaki profosyonel arkadaşlardan yardım gerekiyo....yada Orjinal FW JTJC2 yi bulup yüklemek...

Onuda bi deneyelim anten ayarları kodunu ben bi türlü bulamadim bi dünya kod denedim telefonu bir kez çökerttim üç farklı firmware denedim olmadı bi türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt