Samsung Monte Ses Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Ses Problemi
Arkadaşlar Samsung Monte telefonumda, profil ayarlarından telefonun tuş bip seslerini kısıp, melodiyide açmayı bir türlü başaramadım. Bip sesini komple kapatamıyorum zaten sadece kısabiliyorum fakat bunu kıstıkçada cihazın gelen arama ve konuşma seside kısılıyor.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

hiç mi yorum, fikir yok kimseden?

akinfirat

Üye
Tuş sesi ayarları telefon profil ayarlarından yapılmıyor. Telefonun sağ yanında yer alan yukarı ve aşağı tuş vasıtasıyla telefonun tuş sesini ayarlayabilirsiniz. İyi günler...

msefa33

Üye
arkadaşlar bende samsung gts 5620 monte kullanıyorum karşıdaki kişi beni aradığında sesim onlara çok az gidiyor sessizdeyken arıyolar çok az gidiyor tuş seslerinide kapattım ondanmı acaba? bu konuda fikriniz varmı? Şimdiden teşekkürler

arifmu

Üye
arkadaşlar bende samsung gts 5620 monte kullanıyorum karşıdaki kişi beni aradığında sesim onlara çok az gidiyor sessizdeyken arıyolar çok az gidiyor tuş seslerinide kapattım ondanmı acaba? bu konuda fikriniz varmı? Şimdiden teşekkürler
mikrofon ile alakalı muhtemelen düşme neticesinde mik. yerinden oynadı , söküp yerine oturtun veya yenisi ile değiştirin mik. ok..