samsung monte s5620 monte şarj sorunum var yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
samsung monte s5620 monte şarj sorunum var yardım lütfen
teli alalı 3 gün oldu ve 3 gün içerisinde 4 kere şarja koydum fazla kullanmıorum da 15 20 dk wifi 15 20 dk müzik dinliorum gerisi beklemede ve şarjım 13 14 saat anca gidior lütfen yardımmmm :aha:

baranselona

baranselona

Üye
telefonu aldıktan sonra herhangi bi işlem yaptınız mı telefonunuzu ilk aldığınızda içindeki şarzı bitirip sonra şarza taktınız ve batarya dolu diyince çıkardınız değilmi ??

eğer başka bi işlem yaptıysanız cihazınızın bataryasına zarar vermiş olabilirsiniz ben alalı 5-6 ay olacak şu anda bile az kullanımda 4-5 günü rahat buluyor ...

*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
evet yaptım ama şarj olrken 2 3 kere çıkarıp taktım o sorun olrmu aceba bide aldıım yer şarj aleti arızalı yenisini gönderelimmi dediler yani şarja takınca ekranda bağlantı kuruldu yazıor sanki pcye bağlamısım gibi orjinal şarj aleti alsam sorun çözülürmü aceba ?

baranselona

baranselona

Üye
böyle bişey olmaması lazım şarza takınca direk şarz olması lazım herhengi bi uyarı olmadan bunu yapması lazım cihazınızı servise gönderin...

*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
sen ana ekranda şarja taktıında normal bi şekilde kullanabiliomusun birde günde kac saat wifi kullanıorsun

baranselona

baranselona

Üye
ben wifi kullanmam ama kullanan arkadaslarim da 2 gunu cok rahat buldugunu soyluyor evet ben telefonu sarza takinca sorunsuz kullanabiliyorum....

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
servis

Adrasa06

Adrasa06

Üye
Ben ilk aldığımda şarjını bitirmeden şarja takmıştım, müzik çok dinliyorum mesajlaşma çok, birazda 0.face falan kullanıyorum 2 gün ya gidiyor ya gitmiyor, bakalım iyice artarsa servise göndericem heralde, baya az gidiyor normale göre bence.

zaykatas

Üye
Evet bendede sarj sorunu var cok cabuk bitiyo

y n s c n

y n s c n

Üye
Genel olarak yetersiz bi cihaz, sarjının bu durumda olması normal.

pitbull16

pitbull16

Üye
bendede samsung s5620 var.şarjıyla başım dertte. şarj normalde 5 gün falan gidiyor. tek çizgi kalana kadar kullanıyorum gece şarja takıyorum bağlantı kuruldu diyor şarj olduğunu görüyorum sabah baktığımda düşük pil yazıyor pil tamamen boşalmış oluyor yada telefon kapanmış oluyor. pil boşaldıktan sonra şarj oluyor. nedir bunun derdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(

y n s c n

y n s c n

Üye
ForeverAlone";4140287][COLOR="Red' Alıntı:
monte kullanmadan yorum yapma normal kullanimla 5 gun gidiyor s

arji

5 Gün gidiyor demek. Bunu bana kanıtlamalısın o halde.. Ben kullanmadım ama arkadaslarımda var onlardan duyduklarım ve gördüklerim bunlar :oke:[/COLOR]

baranselona

baranselona

Üye

5 Gün gidiyor demek. Bunu bana kanıtlamalısın o halde.. Ben kullanmadım ama arkadaslarımda var onlardan duyduklarım ve gördüklerim bunlar :oke:

zaten montenin şarzı az kullanımda 4 günü rahat buluyor.. ellemediğin zaman 5-6 günüde çıkarıyor...

y n s c n

y n s c n

Üye
zaten montenin şarzı az kullanımda 4 günü rahat buluyor.. ellemediğin zaman 5-6 günüde çıkarıyor...

Sistem boşta değerleriyle konusmayalım. Bu sahtekàrlık olur. Mesela sen satıcısın bana sarj süresinin 5 gün olduğunu söylüyorsun, bende ona güvenerek alıyorum ben telefonu bir yere bırakmak için almıyorum.

baranselona

baranselona

Üye

Sistem boşta değerleriyle konusmayalım. Bu sahtekàrlık olur. Mesela sen satıcısın bana sarj süresinin 5 gün olduğunu söylüyorsun, bende ona güvenerek alıyorum ben telefonu bir yere bırakmak için almıyorum.

iyide 5 gün gidiyor işte yalanmı söyleyelim.. ozaman her mesajın başında 4g ile açık şukdadar 2g ile şukadar oyun oynarsam şukadar - internet açıkken şukadar..... yazalım mı yani ben kendim kullandım standart kullanımda 3 az kullanımda 4-5 kullanmayıp sadece alo dersende 6 günü çıkarıyor rahatça telefon ki zaten mesajımdada özellikle belirtmişim anlayabilesiniz diye " az kullanmak - ellememek " sözcükleri size ne çağrıştırıyor merak ediyorum... yoksa her telefonun şarzı 1 günde bitirilir ne yani ozaman piyasadaki bütün dokunmatik telefonların şarjı yarım gün gidiyor diye gezelim mi... :ah

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

sistem bosta degil normal gunde toplam 15dk konusursan 10dk wifi 5dkda mesaj yazarsan 5 gun gdiyor.Kendimden biliyorum.Eger gunde 30-40dk konusursan 1saat wifi 1.saat boyu mesajlasirsan 4 gun gidiyor.

y n s c n

y n s c n

Üye
Kışkırtıcı mesajlar yazmayın baylar, şurada birşey tartışıyoruz bari düzgün yapalım.. Milamper derecesine göre değerlendirelim buyrun.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Kışkırtıcı mesajlar yazmayın baylar, şurada birşey tartışıyoruz bari düzgün yapalım.. Milamper derecesine göre değerlendirelim buyrun.

Senin Optimus Black MAh değeri olarak 1500.Bizim Monte 1000 senin cihaz boşta kaldığında 6.5 gün gidiyor yaklaşık(375 saat)
Bizim Monte boştayken 1 Ay kalabiliyor şarjı.(720 saat)Wi-fi benim günde 30 dk vb kullanıyorum.30 dk konuşma yapıyorum.Bir 45 dkda oyun oynuyorum 3.5 gün rahat gidiyor.Wifi kullanmadığım zaman 4 gün çok rahat.Ki Optimus en fazla 2 gün gidiyor.Ondan bile şüpheliyim.Sonuç olarak miliamper derecesinin şarj ile alakası yok.Her cihazın pil harcama miktarı ayrı.

Üst Alt