BencedeGenel olarak yetersiz bi cihaz, sasrjının bu durumda olması normal.

monte kullanmadan yorum yapma normal kullanimla 5 gun gidiyor s
Bencede![]()
ForeverAlone";4140287][COLOR="Red' Alıntı:monte kullanmadan yorum yapma normal kullanimla 5 gun gidiyor s
arji
[/COLOR]
5 Gün gidiyor demek. Bunu bana kanıtlamalısın o halde.. Ben kullanmadım ama arkadaslarımda var onlardan duyduklarım ve gördüklerim bunlar![]()
zaten montenin şarzı az kullanımda 4 günü rahat buluyor.. ellemediğin zaman 5-6 günüde çıkarıyor...
Sistem boşta değerleriyle konusmayalım. Bu sahtekàrlık olur. Mesela sen satıcısın bana sarj süresinin 5 gün olduğunu söylüyorsun, bende ona güvenerek alıyorum ben telefonu bir yere bırakmak için almıyorum.

sistem bosta degil normal gunde toplam 15dk konusursan 10dk wifi 5dkda mesaj yazarsan 5 gun gdiyor.Kendimden biliyorum.Eger gunde 30-40dk konusursan 1saat wifi 1.saat boyu mesajlasirsan 4 gun gidiyor.
Sistem boşta değerleriyle konusmayalım. Bu sahtekàrlık olur. Mesela sen satıcısın bana sarj süresinin 5 gün olduğunu söylüyorsun, bende ona güvenerek alıyorum ben telefonu bir yere bırakmak için almıyorum.
Kışkırtıcı mesajlar yazmayın baylar, şurada birşey tartışıyoruz bari düzgün yapalım.. Milamper derecesine göre değerlendirelim buyrun.