Samsung monte s5620 mi ? S800 jet mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blacx44

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte s5620 mi ? S800 jet mi ?
Başlıkta belirtigim gibi sizce hangisi daha iyi ben şuan monte s5620 kullanıyorum ama pek memnun deilim dokunmatik olarak çok başarılı ama gerek işletim sistemi olsun gerek özellikleri pek hoşuma gitmedi jette ise android var ve 800mhz işlemciye sahip bana cazip gelen özellikleri bu sizce hangisi daha iyi ve denen oldugunu söylerseniz sevinirim .
teşekkürler

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Gerek donanım gerekse yazılım açısından ele alındığında s8000 Jet s5620 Monte'den daha iyi.

baranselona

baranselona

Üye
s8000 jet monteden iyi fakat nerdeyse montenin iki katı fiyatı var internette vb.. 300-350 liraya satılan jetleri sakın almayın ekranları bozuk ve bataryalarını vb.. farklı veriyorlar... ayrıca samsung jet te ANDROİD YOKTUR işletim sistemi samsung os dur monteyle aynı nerdeyse ANDROİD sonradan birçok işlem yaparak yüklenir vede orjinal androidli cihazlardaki gibi kullanamazsınız oldukça basitleştirilmiş şekilde kullanırsınız çünkü kullanıcı yapımıdır ve yüklemeside bi okadar zordur yani jet alacağınıza gerçek androidli bir cihaz alsanız çok daha iyi olur:oke:

blacx44

Üye
    Konu Sahibi
s8000 jet monteden iyi fakat nerdeyse montenin iki katı fiyatı var internette vb.. 300-350 liraya satılan jetleri sakın almayın ekranları bozuk ve bataryalarını vb.. farklı veriyorlar... ayrıca samsung jet te ANDROİD YOKTUR işletim sistemi samsung os dur monteyle aynı nerdeyse ANDROİD sonradan birçok işlem yaparak yüklenir vede orjinal androidli cihazlardaki gibi kullanamazsınız oldukça basitleştirilmiş şekilde kullanırsınız çünkü kullanıcı yapımıdır ve yüklemeside bi okadar zordur yani jet alacağınıza gerçek androidli bir cihaz alsanız çok daha iyi olur
haklısınız çok teşekkür ederim kesin karar verdim ozaman telefonumu satıp androidli bi tel alcam :)

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
haklısınız çok teşekkür ederim kesin karar verdim ozaman telefonumu satıp androidli bi tel alcam :)

Samsung almayı düşünüyorsanız Galaxy serisinden Mini'yi ve fiyatı Mini ye göre 100 TL fazla olsa da alternetif olması açısından Fit'i önerebilirim.Ama aralarında yanlış hatırlamıyorsam kamera çözünürlüğü dışında bir fark yoktu.

Bu nedenle Galaxy Mini hesaplı ve Android işl. sis. barındıran bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

blacx44

Üye
    Konu Sahibi
Samsung almayı düşünüyorsanız Galaxy serisinden Mini'yi ve fiyatı Mini ye göre 100 TL fazla olsa da alternetif olması açısından Fit'i önerebilirim.Ama aralarında yanlış hatırlamıyorsam kamera çözünürlüğü dışında bir fark yoktu.

Bu nedenle Galaxy Mini hesaplı ve Android işl. sis. barındıran bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.
olabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt