Samsung Monte Kilit Tuşu Çalışmıyor (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

rockinn2009

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Kilit Tuşu Çalışmıyor (Yardım)
Selam arkadaşlar bugün Monte durduk yere kitlendi. batarya çıkarıp takrım açtım telefon normal çalıştı ama Kilit tuşuna bastıgımda kitlenmedi.

Kilitliykende basınca açılmıyor. Yazılım Değiştirdim bi faydası olmadı. Telefoncuya götürdüm adam komple kabı değştirip yaparım dedi 35 Lira dedi .

Sadece tuşun olduğu kısım yapılmazmı bilenler cevaplarsa sevinirim.

(garantisi bitti)

60Samet09

60Samet09

Üye
enteresan biraz ayrıntılı anlat

rockinn2009

Üye
    Konu Sahibi
hocam nesini ayrıntılı anlatayım :)

bugün nedendir bilmem tuş tekrar işlevini görmeye başladı çalışıyor.

rockinn2009

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar bu telefon gene manyaklaştı. kilit tuşuna basınca klitleniyor. sonra açmayı denıyorum basılı tutup açılıyor ama dokunmatik işlemiyor. telefon donmuyor ama dokunmatik işlemiyor çözümü nedir bunun ? sadece klit tuşuna basınca öyle ...

rockinn2009

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yokmu yardım edicek biri ? kimsenin başına gelmedimi böyle birşey

rockinn2009

Üye
    Konu Sahibi
sorun devam ediyor .. hiçmi başınıza gelmedi böyle birşey arkadaşlar

dgc

Üye
iyi günler, benim başıma aynısı geldi monte'de. işin kötüsü sadece o tuş çalışmıyor ve hayat duruyor :D
tamire yolladım başka bir yolu yok. şöyle söyleyim daha 2 gün oldu tamirden geldiği. dokunmatikk panel ve switch değişti yazıyor. sadece mekanik bir tuştan kaynaklı bir sorun değil anladığım kadarı ile.

slmatc

Üye
bende aynı sorundan müzdariptim, telefoncuya götürdüm 40 tl deediler, ben de vermek istemedim açıkçası, sonra internetten araştırdım, 11820 teknoloji destek hattı telefonlara destek veriyormuş, aradım, durumu anlattım telefonu resetlememizi söyledi, telefonu ses azaltma kamera tuşu ve power tuşu ile resetleme yaptırdılar sorunum çözüldü ve 40 tl vermekten kurtuldum sende deniyebilirsin.

Üst Alt