Samsung Monte ile Wi-Fi DNS Başarısız Uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Taylanuzturk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte ile Wi-Fi DNS Başarısız Uyarısı
Merhaba arkadaşlar benim elimde monte var fakat aldığımdan beridir ki 4 gün oldu. Wi-Fi bağlantısı yapamıyorum ilk önce "Hizmete erişilemiyor. Bağlantı tekrar denensin mi?" uyarısı çıkıyor buna evet dediğimde ise "DNS başarısız" diye bir uyarı çıkıyor. Bunu farklı modem ve wi-fi bağlantılarıyla da denedim hep aynı uyarıları veriyor. :allalla: Bununla ilgili yardım eder misiniz? Teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Bugün telefonu aldığım mağazaya gittim ve yazılım güncellemesi yapmaları lazım dediler bu işi biz kendi pc'mizle yapabiliyor muyuz?

Taylanuzturk

Üye
    Konu Sahibi
telefonu açıp kapattım ve sorun sanırım çözüldü :D ama yine de deneyimli bir arkadaş beni bilgilendirirse bu konuda sevinirim..

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
ben aldığımdan beri wifi kullanıyorum kendi evimde ve işyerinde bir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor.

Taylanuzturk

Üye
    Konu Sahibi
İlk bi giremedim nete ama daha sonrasında girmeye başladı.. yine de teşekkürler dostum..

mustafasonmez

Üye
wifi seçtiğinde sanırım şifreyi girmeden kaydediyosun wifi arattırdıktan sonra bağlan diyosun aşağı inip ağ şifresini girip kaydet yapıyosun internet bağlantısı kuruldu uyarısı alıyosun ii eğlenceler.

wqdffwfqergfeqr

Üye
internet baglantısı kuruluyor ama dns basarısız dıyor onun ıcın ne yapmamız gerekıyor:hmmm

selin17

Üye
Merhaba arkadaşlar benim elimde monte var fakat aldığımdan beridir ki 4 gün oldu. Wi-Fi bağlantısı yapamıyorum ilk önce "Hizmete erişilemiyor. Bağlantı tekrar denensin mi?" uyarısı çıkıyor buna evet dediğimde ise "DNS başarısız" diye bir uyarı çıkıyor. Bunu farklı modem ve wi-fi bağlantılarıyla da denedim hep aynı uyarıları veriyor. :allalla: Bununla ilgili yardım eder misiniz? Teşekkürler..

--
bende de aynısını dıyor baqlanamıyorum :allalla:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
dns ayarlaını pcde otomatik yerine manuel olarak gir ve telde eşitle

karadenizz28

Üye
arkadaşlar samsung 5233 wifi var bende yeni sayılır ama nete girmiyor dns başarısız diyor daha önceden giriyordu ama şimdi girmiyor yardım

Üst Alt