Samsung-Monte de wi-fi ye nasıl bağlanabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

csi3566

Üye
    Konu Sahibi
Samsung-Monte de wi-fi ye nasıl bağlanabilirim?
Arkadaşlar merhaba,
telefonu dün aldım şimdilik çok beğendim. Daha önce kullandığım telefonlardan internet bağlantısı hiç kurmadım. ( çok para gidiyor diye :hmmm ) Bu telefonu tercih nedenlerimden biri de wi-fi olması.. ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum :( adım adım anlatabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca yanlışlıkla girme riskine karşı bağlantıyı sadece wi-fi olarak sınırlandırabiiyormuyum ?

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
Menü > WiFi > WiFi'yi aç > Ara

Buradan sonra etraftaki wireless ağlarını bulacak sen kendi wireless'ine tıkla (veya koduni bildiğin bir ağa)
Örneğin wi-fi ağının adı "abc"
"abc" ye gir bağlan de.
Buradan sonra o ağı telefona kaydetmek için bi menü açılacak yani her girişinde şifre falan girmeyeceksin. Çıkan menüde hiçbir şeyle oynama aşağı doğru in, "Ağ şifrsi"ne tıkla şifreyi yaz kaydet de.
Başka hiçbir şeyle oynamadan ayarları kaydet.

Sınırlandırma konusuna gelince önce wi-fi yi kapat. Menüden İnternet e gir. Ayarlara gir. Sondan ikinci sırada "İnternet Profilleri" var. Gir ona. Turkcell WAP falan vardır bir de kaydettiğin wi-fi lerin isimleri var. Turkcell Wap tan girmeyip hep "abc" den girmesini istiyorsan "abc" ye bir kere tıkla. Tıkladığında "abc" nin yanında tik oluşcak ve seni ayarlara geri atıcak. Bundan sonra internete girmek istediğinde otomatik olarak wi-fi yi açıp "abc" ağını bulup "yakınlardaysan eğer modeme" bağlanacak ve ordan gireceksin kontörün gitmeyeck.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hadi kolay gelsin. Sorun olursa yaz.

csi3566

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler... ancak Ağ şifresine paraloyı giremiyorum. Parolam uzun geliyor belli sayıdaki karekterden sonra yazmaya izin vermiyor... :(

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
teşekkürler... ancak Ağ kodune paraloyı giremiyorum. Parolam uzun geliyor belli sayıdaki karekterden sonra yazmaya izin vermiyor... :(

arkadaşım baktım 64 karakter yazabiliyosun senin şifre nası bişey öyle ya 64 karakterden uzun :D :D iyi bak yanlış yere yazıyo olmayasın :D :D

csi3566

Üye
    Konu Sahibi
:) 64 karektere daha çıkamadım ama inşallah birgün :) şaka biryana ağ şifresi kısmına max. 10 karakter girebiliyorum. :( acaba onada farklı bir ayarmı gerekiyor ?

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
:) 64 karektere daha çıkamadım ama inşallah birgün :) şaka biryana ağ kodu kısmına max. 10 karakter girebiliyorum. :( acaba onada farklı bir ayarmı gerekiyor ?

valla kardeş wi fi şifreni değiştir bence :D 10 karakter de gayet güvenli olur :D

csi3566

Üye
    Konu Sahibi
ağ şifresini nasıl değiştireceğimi bilsem, hemen yapacam da :)

OmerAslantas

OmerAslantas

Üye
ağ koduni nasıl değiştireceğimi bilsem, hemen yapacam da :)

yahu birader elimden geleni yaptım ben :D

ama modeminin markasını (bulabilirsen modeliyle birlikte) google yaz sonuna wi-fi şifre değiştirme yaz (örn. AirTies RT-110 şifre) dene belki bulursun...

csi3566

Üye
    Konu Sahibi
bakalım onu deneyim şimdi de, wi-fi koduni değiştiremediğim yerlerde ne olacak onu merak ediyorum :hmmm yine de yardımların için teşekkürler

Üst Alt