Samsung Monte aldim, acemiyim, lüften yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sena_1990

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte aldim, acemiyim, lüften yardim
Merhaba arkadaslar,

Uzatmadan konuya giriyorum. Dün Samsung Monte aldim. Bu yüzden 2 sorum var. ilki, dün bir kac foto cektim. PCye aktarmaya calistim. Fakat resimler kopyalanmadi, her kopyalamaya calistigimda, telefonum kendine reset atiyordu. Bu sorun neden olur?

Tele sadece 1 arkadasim Angry birds yükledi. baska bir sey yok.

2.soruma gelince, simdi ben hangi program vs updatelerini yükleyecegim. Kafam cok karisti. Oyun vs istemiyorum, temada lazim degil. Sadece program ve yapacagim güncellestirmeler önemli.

Örnegin atiyorum, q-werty klavye update var. Benimde update etmeme gerek var mi? Daha dün aldim.

Bana yükleyecegim program, güncellestirme vs ne varsa, listesini yapabilirseniz cok mutlu olurum.

Simdiden tesekkür ederim.

Sena_1990

Üye
    Konu Sahibi
Up.

taka78

Üye
java olan uygulamaları yani sonunda .jar yazanları telefona atıcaksın telefonda eğer kahve fincanı şeklinde görünmüosa o java deildir ve o uygulamayı çalıştırmaz (daha yeni olduğun için detaylı anlatayım dedim) heee bu arada sakın google play veya apps store (iphone uygulama marketi) nden indirdiklerinin çalıışacağını sanıyosan yanılırsın yani forumdaki monte-star-jet için olanların hepsini indirebilirsin ama google play veya app store HAYIR anladın mı?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt