Samsung Montede e kitap okumak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sena_1990

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Montede e kitap okumak.
Merhaba arkadaslar telimi yeni aldim. Bu yüzden yeterince donanima sahip degilim. Forumu okudum ama kafam iyice karisti.

EPub Formatinda bir kitabi okumaya calistim. Fakat okunmadi. Foliant isimli programi indirdim, onunla denedim, onunlada okumadim.

Samsung Monte hangi e kitap formatlarini destekliyor arkadaslar ve bu kitaplari nerede bulabilirim?

Simdiden tesekkürler.

15097

15097

Üye
PDF formatını destekliyor.Folianttan pdf formatındaki kitapları rahatca okuyabilirsin.

Sena_1990

Üye
    Konu Sahibi
PDF formatinda kitaplar cok büyük oldugunu belirtip, okumuyor.

15097

15097

Üye
Üzgünüm, size daha fazla yardımcı olamayacağım :no:

- - - Eklendi - - -

Üzgünüm, size daha fazla yardımcı olamayacağım :no:

TeenwolfeR

Üye
s5620 .pdf ve .txt destekler

Sena_1990

Üye
    Konu Sahibi
PDFyi normalde okuyabiliyorum. Ama Foliantla sadece rakamlar cikiyor. Foliant okumuyor. PDFde normal olarak aciliyor, fakat bu kezde yazilar cok kücük ve genis. Okumak cok zahmetli oluyor.

.Texleri deneyim birde.

Tesekkürler arkadaslar.

15097

15097

Üye
:rica:

cntr555

Üye
Bookmaker adlı program var. Bununla .txt uzantılı dosyaları java (jar) uzantılı olarak oluşturup tel.in hafıza kartının içine atıyorsunuz.Oradanda üzerine tuşladığınızda otomatik olarak oyunlar klasörüne kuruluyor.Prg.mın birçok özelliği var..arka fon ve yazıların renkleri, font büyülük ve karakterleri,satır araları ölçüsü,yatay yada dikey görünüm,kaldığınız yerden devam edebilme, ne kadar okuduğunuzun yüzdesi gibi ayarlar mevcut... pdf gibi uzantılı kitap dosyalarını txt formatına nasıl dönüştürcem diyosanızda abbyy fineReader adlı prg. var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...