Samsung Monte Acil Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DavidOFF13

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Acil Yardım !
Merhaba arkadaşlar...
Samsung Monte s 5620 kullanıyorum.Telefon havuza düştü, aldım, bir iki gün kurumasını bekledim, kuruduktan sonra telefonu açmaya çalıştım.Garip garip renkler vererek açıldı.Ondan sonra telefon içerisindeki fotoğrafları kardeşimin telefona gönderirken bir anda telefon kapandı.Şarj ettim, bilgisayara bağladım vs. vs. olmadı telefon açılmıyor.İçerisinde çok önemli fotoğraflar, rehber, önemli mesajlar var ve mutlaka ulaşmam lazım arkadaşlar :( bana yardımcı olabilecek kimse var mı aceba ? Telefondan ara ara dıt dıt ses geliyor ama ne ekran ne de başka bişey görünmüyor.Bilgisayara bağlayarak Samsung Kies, PC Studio vs programlar aracılığı ile verileri kurtarmayı denedim fakat yine olmadı, çünkü bilgisayar bağlantısı için evvela telefondan onaylamak gerekiyor biliyorsunuz, ama telefon açılmadığı için hiç bir surette onay veremiyorum.

Telefonun bundan sonra kullanılıp kullanılmaması umrumda değil ama içindeki bilgilere mutlaka ulaşmam lazım (mesajlara, rehbere ve resimlere) Bunu nasıl yapabilirim?
Çok önemli arkadaşlar eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım.Şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt