samsung monte 5620 acil yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elayka

Üye
    Konu Sahibi
samsung monte 5620 acil yardım!!!
5620 telefonumdan wifi ile bağlandığımda you tube gibi stelerden video izleyebiliyorum ancak vodafone üzerinden internete girip videoları tıkladığımda başarısız bağlantı yazısı çıkıyor. vodafone müşteri hizmetlerini aradım flash player yüklemeniz gerekiyor dedi ancak uygun bir program bulamadım enteresan olan telefonumda wifi den neden izleniyor da vodafoneden izlenemiyor? program olmasa wifi dwn dw izlenemez gibi geliyor bana......yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.:bigstar:

baranselona

baranselona

Üye
arkadaşım diğer konulardada bu soru çok soruluyor biraz bakıp öyle konu açsaydın keşke.

VOD ayarlarını wifi ile girdiğinde wifi modemin olarak , GPRS ile girdiğinde GPRS profilin olarak seçmelisin.

menü>ayarlar>uygulama ayarları>medya oynatıcı>VOD ayarları> burdan wifi ile bağlanacaksan wireless modeminin profili seçili olmalı eğer GPRS(vodafone) üzerinden girileceksede vodafon live profilin seçili olmalıdır.

iyi günler

elayka

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler baya bi uğraştım ama bişeyler yapabildim ama face...k tan video açamıyorum hala. veya seyretme imkanı nedir bilmiyorum. ''bRnSl'' yardımın için teşekkür ederim:bigstar:

gossip_lara

Üye
slm ya muzık calar ı kullandıgım zaman ve kullanmayı kapattıgım zaman ekranda hala muzık cala kalıyo ayarlardan bunu kapalı yapıyorum ama olmuyo fabrıka ayarlarına dondugum zaman kalkıyo ama her seferınde fabrıka ayarlarına donmem mı lazım... bırde wi-fi ile face baglandıgımda guncellemeyı yaparken ıptal dersem tlfnu yenıden baslatıyo telefonu ıkı gun once aldım gerı mmı goturmelıyım ne yapmalıyım yardımcı olanlara sımdıden tsk ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt