Samsung M620 Acil Yardım ! Lütfen Yardım Edin..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erz25dadas

erz25dadas

Üye
    Konu Sahibi
Samsung M620 Acil Yardım ! Lütfen Yardım Edin..
Arkadaslar konuyu şöyle izah edeyim şimdi samsung m620 bir tlfn var ama tam olarak bataryadamı yoksa soket demi sorun var bilmiyorum tlfn şarza takıyorum batarya aşırı kızgın diye uyarı verip şarz etmiyor ve tlfna devamlı batarya zayıf diye uyarı geliyor ama tlfn kapanmıyor tlfn her açıp kapattığımdada batarya göstergesi bi tam dolu sonra tam boş gösteriyor acaba ne yapmalıyım soketmi yoksa bataryamı arızalı ve arkadaşlar 2.ci sorun tlfn tuşları bamıyor yani bazen basıyor bazen basmıyor tuşların fonksiyonları değişmiş örneğin arama tuşuna basılı tuttummu tlfnu kapatma tuşuna basmışım gibi kapatıyor yani diğer tuşlarıda bunun gibi değişmiş yani tlfn beyn karışmış ne yapmalıyım sizce ? yazılım attırsam düzelirmi yada herhangi ibr şey önere bilirmisiniz....lütfen arkadaşlar bilgileriniz çok öneli paylaşın şimdiden tsk ederim..

kol@j

kol@j

Üye
1 batarya sorunu: telefon yeniyse bataryadan kaynaklanır genellikle bu sorunlar...pilin değişmesiyle iş çözülür.. eğer telefon 5 yıla yaklaşmışsa... telefondan da kaynaklanabiliyor.. iç devrelerinin hassasiyetinin artması sonucu pili doğru ölçmez yada aşırı tüketebilir...

2 tuş basmama sorunu: bu olay benim de başıma gelen bir konu... tuş takımı ile bord arasında bir zarf vardır... tuş bu zarfa basar zarf borda basar girişler böyle sağlanır... bu zarflar ucuz 10 tl gibi... değiştirirsen kurtulursun...
eğer sorun devam ediyorsa... bu sorun telefonun yazılımının bozulduğundandır... fabrika ayarlarına geri dönersin...o da çözüm olmazsa yazılım yükletirsin...

ama telefon bir üç yılı devirdiyse ve bu türlü sorunlara başladıysa uygalayacağın her çözüm seni 6 ay idare eder...
üç yılı devirmiş ama sorun çıkarmıyorsa... o telefon iyidir...

hayırlı maxicepler...

erz25dadas

erz25dadas

Üye
    Konu Sahibi
hm anladım çok tesekkür ederim ilgilendiğiniz için bu 2 sorunuda sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum ve öğlede yapıcam ilgilendiğiniz için tekrar tesekkür ederim iyi seneler iyi forumlar

kol@j

kol@j

Üye
sağol kardeş... üyelik tarihine yazık etme arada bir gel muhabbet olsun...

erz25dadas

erz25dadas

Üye
    Konu Sahibi
tabi zaten sürekli buralarda takılıyorum ama işte mesaj atmıyorum onuda atarız ilqiniz için tsk ederim kardeş saolasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt