Samsung Galaxy Gio Acil Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozcantatli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio Acil Yardım.
Arkadaşlar telefonumda çok aşırı bi şekilde buglar mevcut. Buglar yüzünden tam kapasite kullanamıyorum ve sorunlar yaşıyorum. Telefonun ram miktarı bekleme süresi dahil hiçbir zaman 140 mb aşağısına düşmüyor. Telefonun kenar köşelerindeki hassasiyet aşırı derece düşmüş durumda. Dokunmatikte çok sorun yaşıyorum. Dokunmatik kenar hassasiyetinin düşmesinden dolayı dahada küçük yapılan SMS kutucuğuna hiçbir şekilde dokunulamıyor ve yazılamıyor. Tuş kilidini açmak için tuşa bastığımda, ekran kararması 2-3 saniye gibi bir sürede geçiyor ve ekranı açıyor. Yine aynı şekilde telefon görüşmesinde telefonu yüzümden çektiğimde, ekranı karartan sensör çok geç devreden çıkıyor bu da sıkıntı yaratıyor. Uygulama kurulumlarında sorun yaratıyor ve bazen uygulamaları açmıyor(Android Market Uygulamaları)

Arkadaşlar ne yapmalıyım bu sorunlar için? Lütfen Acil Yardım Edin :(

mancukya

Üye
Yeni bir rom at Odin ile. Rom sonrasi teli root yap ve LBE yada Es menager ile baslangic programlarini kapat.

ozcantatli

Üye
    Konu Sahibi
Önerinizi uyguladım şimdi tek sorun ekran kararması kaldı. hala 2 3 saniyelik bi bekleme söz konusu. aynı işlemleri tekrar yapmam düzeltir mi acaba?

hasanistan

hasanistan

Üye
hemen ya froyo 2.2.1 yada 2.3.3 yüklüyorsun ardından
1- telefonda kasmalar oluyorsa bu doğaldır eski gio kullanıcısı olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim
2- o tele en uygun rom 2.3.3 tür genelde cihazı ilk aldığında gelir
3- ekran kararması meselesini tam anlayamadım sen dokunduğun halde ekran mı kararıyor parmağını hissetmiyor yani ?
yoksa şarzı azaldığında ekran kararır tasarruf moduna geçer
siz en iyisi ekran kararması olayını açın izahlayın !
edit: sanırım bu telefonun doğasında var kilit açma ekranı 1-2 saniye bekleyip sonra açılıyor tavsiyem 2.3.6 kullanmamandan yana ben 2.3.3 kullanıyordum sanırsam onu kurarsanaynı problemi yaşamassın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt