samsung M3200

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa4646

Üye
    Konu Sahibi
samsung M3200
arkadaşlar pek bişey bulamadım telefonla uyumlu yükleyebilcegim neler var yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

yardimci olabilecek yokmu acaba:(

orcunnn

Üye
kardeş bende bulamadım yha ***** gibi aldım telefonu zaten çok kasıyor telefon samsungun sitesinde bile yok daha o telefon

mustafa4646

Üye
    Konu Sahibi
bekleyelim artik daha dedigin gibi yok fazla piyasada

peace_ces

Üye
al bendende o kadar hiç bişi uymuyo bu telefona :)) bekliyek az dha diyecekken hemen bi araştırma başlatarak
10 MB lık bir Oyun Paketi yakaladım netten. ve sizin için upload ettim. Rardan çıkartarak dosyaların tamamına telefon içine atın.. biliyorsunuz ki Jar ve Jad olarak 2 parçalardır. Jarların çalışması için Jadları silmeyin.

Oyunlara Girmek için JAD ları tıklamanız yeter ;)

buyrun saygılar

mustafa4646

Üye
    Konu Sahibi
biraz geç oldu ama çok teşekkürler

tolga2328

Üye
Link ölmüş..

krllkrll

Üye
m3200 ingizce sözlük arıyorum yükleme şekli ile

ziver007

Üye
evet ya link olmus kırık link lütfen tamir edin

mrtccq

Üye
Link ölmüş leşi kalmış :):):):):)):)):):):):):)):):):)::)):):):):):)):):):)):

[sıze=4]abiler bnim yaş daha 13 ama bn telefondan memnunum herşeyinide çözdüm sormak istediğiniz bişi varsa bna sorun [/sıze]
[sıze=4](sitede yayınlanmama sebebi samsung un en yeni telefonların olması) :):):)[/sıze]

m3200

Üye
bende m3200 madurlarındanım ya madur diyorum çünkü kimse sevmior bu teli yaa ama güzel görüntüsü allah için.sesi yüksek diye aldım güzel ama sesi

karaca71

Üye
su oyun lınkını yenılesek ıı olcak kırılmıs lınk

yucesoy85

Üye
sadece ses iyi geri kalanı fosss

dedereis123

dedereis123

Üye
telefon için jar jad aynı dosyada olmak zorunda her hangi bir jar program bulun jad maker diye bir program var onu jada çevirim jarla jadı aynı yere atın sonra yüklesinmi dicek eet diyin oyunlar ve daha fazlası yazan yerde kıso yol gibi bulabilirsin şimdilik bu kadar

ses sistemi olarak çok gzl bir telefon samsungun çog telefonu arka planda müzik çalamazken çalabiliyor ve 2 kulaklık girişi var şarj olurken dinleyebiliyorusunuz

teşekkür beklerim:)

ugur1659

Üye
arkaplanda müzik dinlerken mesaj yazmak tam bi işkence :S ama onun dışında ses kalitesi mükemmel...

Ozqun

Üye
telefonun ses sistemi süper ama gerisi kötü almanızıda önermem

palermo_06@hotm

Üye
driver yok mu pc ye tanıtamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı

yasin_8078

Üye
liNk vefaT etmeş

delicer

Üye
kardeşler m3200 için ing sözlük nirden bulurum acilllllllllll

burakbnd

Üye
Samsung m3200 sahibi olanlar vodafone gprs ayarları samsungun sghe900 modelinin aynısı ayrıca sghe900 program oyunları uyuyor haberiniz olsun

basri207

Üye
walla ayne sormak isteen bana her bo.kunu çözdüm bnde çok memnunum

Takipçi Satın Al

Üst Alt