Samsung L700 Problemleri Ve Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

master1990

master1990

Üye
    Konu Sahibi
Samsung L700 Problemleri Ve Kullananlar
Merhaba Yöneticiler Uzmanlar Arkadaşlar ;

Ben samsung l700 aldım.aslında telefonu beğeniorum
Fakat;
-Bazen müzik dinlerken kapanıp tekrar açılıyor.
-Bazen müzik dinlerken reset atıyor.açılıncada hafızakartı gözükmüor hafıza kartını çıkarıp taktınmı
düzeliyor.
-telefon kapalı şarja taktınmı 5 kutusu(dalı vs.) var hemen 3.dala gelior sonra 1e dönüo sonra normal şarj oluyor.bu ufak bi şey önemli değil ama kullananlarda varmı merak ettim.
-telefonda made in china yazıo tabi başta sorun haline gelmişti servisini aradım samsung telefonlarını son zamanlarda çinde mi ne üretiyomuş bu önemli değil ama bilmeyen arkadaşlar için yazdım.
-telefona şarj olurken mesaj geldinmi felan şarj dolmuo duruo kabloyu çıkarıp takınca devam edio.
yada ben öle gördüm tam emin değilim bir kere oldu.
ben bide bu telefon kapanıp açılmalarını hafıza kartına bağlıyorum.belkide telfon sallanınca hafıza kartı sallanıo telefon okumakta güçlük çekio reset atıo öylede olabilir.
Samsung L700 kullananlardan Yardım bekliyorum ve Onlarda Olan arızalarıda öğrenmek istiyorum Admin izin verirse şuan aklımda bunlar var?

master1990

master1990

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalar bi bilen yokmu yardım edin :) isyan çıkarırım sitede he :)

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
fabrika ayarı yap kardeş,oda olmadı ŞU KODU GİR

*#6984125*#'yi gir, 2de bulunan PRE-CONFİGURATION'GİR VE ŞU KODU YAZ *#73561*#. SONRADA TURKEY'İ SEÇ TELEFON AÇILIP KAPANACAK VEYA BUDA OLMADI HAFIZA KARTINI ÇIKARIP 2,3 SAAT TAKMA ÖLE DENE GENELLEİKLE (YANİ ÖYLE KULLAN) HAFIZA KARTINDAN OLUYO BENDEDE L700 VARDI VE BÖLE HATALAR OLUYODU

sanalusb

Üye
Valla kardeş bende kullanıyorum. Ama hiçbir sorun yok. Sadece şarjzı biraz fazla yiyor gibi ama yinede 2 gün dayanıyor.

master1990

master1990

Üye
    Konu Sahibi
saolun teşekkürler.şey sanalusb msn adresini verebilirmisin l700 hakkında bi kaç sorum olacakda.
birde benim şarjım 4 gün gidio zaten:)

master1990

master1990

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım :)

erdem1985

Üye
reset genelde bendede oluyo ama başka bir sorun yok oda önemsiz zaten

master1990

master1990

Üye