Samsung L700 e uyumlu telefon oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

verone

Üye
bide ben yapabilsem

erkan015

Üye
+++++++

cavitbayrak

Üye
elimde var ama şu anda pc de virus olduğu için paylaşamıyorum.
saygılar.Yüzlercede oyun var

justiceday

Üye
arkadaşım bu nasıl başlık ya biz yana yakıla bu modele uygun oyun arıyoruz sende arama işareti belirten şekilde yaz

kanarya23

Üye
bana 5-6tane l700e uyumlu jad uzantılı oyun indirebileceğim bir site söyler misniz?

GazGu

Üye
ben de almayı dusunuyorum ama java kaldırıyormu arkadaslar ...tesekkyr ederim

karacaoğlan040

Üye
1 yıldır oyun yüklemeye çalıştım olmadı eer turkcellli iseniz internet paketii alıp hafızanız dolana kadar yükleyebilirsiniz

nurettin24

Üye
he yaaa bune bi türlü bulamadım

zcebe

Üye
L700 MSN nasıl yükleyebiliriz? deneyen varmıdır? yardımcı olabilirmisiniz.tşk.

ase_1992

Üye
o kdar konuşuyorsunuz hiç biriniz bi halt yapmıyorsunuz adam olun ne bu böyle

cengix01

Üye
cevap yazan arkadaşlar link yok mu

fatihsefa

Üye
la bunelaaaaaaa herkes biliyom ediyom demişortada bişey yokkk

dekolte

Üye

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
samsung L700e uyumlu telefon oyunları arıyorum arkadaşlar . bulan kullanan varsa lütfen bizimle paylaşsın bide zahmet olmazsa nasıl yüklediğinide anlatırsa çok sevinirim 2 aydır ugraşıyorum ama bir türülü oyun yükleyemedim şu telefona.:@
slm kardesım bu sıteye waptan gır bı suru oyun var ındır hemde bedava sadece baglantı ucretı alınıyor wap.gamejump.com

sirdas_28

Üye
benim eski telefonum l 700 idi yapma işi hikaye hattın turkcell ise msn i indirebiliyosun haftalıkta 7 kontör oyunda istiyosanız [email protected] adresine yazın ziplip göndereyim kaliteli oyun olarak çünkü paylaşımı bilmiyorum. yada biliyosanız yazın nasıl yapıcağımı yapayım bide o telefonda programsal bir hata var bilginiz olsun arama yaparken yada mesaj atarken donuyo arada sırada ....kampanyalı telefon bu kadar olur...

eetobur

Üye
arkadaşım telefondan internete gir bedawap sitesindeki bütün oyunlar uyumludur.orası seni yönlendirir...

kankaemre1905

Üye
(samsung l700) arkadaşlar bn bu turkcell msn için msn yazıp 7777 gönderdim bi link geldi yalnız lik e tıkla indir diyince internete bağlanınca dns hatası veriyor ondan önce gprs ayarlarınıda yapıyorum sorun nedir?acaba

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardes sen bırak turkcell msnı bu program daha uygun 24 saat 1 kontor wap.kankamsn.com kamerada acabılıyor

--------------- Ekleme ---------------

buyrun beyler sıze oyun wap.gamejump.com wap.getjar.com

cemal karataş

Üye
hiç e 250 oyunları yokki karedeşim

Üst Alt