"Samsung kriz geçirdi"!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
"Samsung kriz geçirdi"!

Apple ve Samsung arasında tam gaz devam eden patent davasında çok ilginç şeyler yaşanıyor!

Apple, mahkemede yaptığı açıklamada iPhone'un Samsung'u telaşa soktuğunu ve bu nedenle tüm cihazlarını kopyaladığını iddia etti.

Apple, ortaya Samsung'un iPhone'un işlevlerini çok beğendiğini gösteren bir belge attı ve Samsung'un bir "tasarım krizi" geçirdiğini iddia etti. Samsung strateji şefi Justin Denison, belgenin dilinin abartıldığını ve çalışanları motive etme amacını taşıdığını söyledi.

Bu arada Apple, patent davasının ikinci haftasının ilk gününde, Apple cihazları ile Samsung cihazlarını inceleyen bir tasarımcı ortaya sürdü. Tasarım deneyimine ve 70 patente sahip Profesör Peter Bressler, Apple tarafından Samsung'un iPhone'un işlevlerini kopyaladığı fikrini desteklemesi için öne sürüldü. Samsung'un avukatı Charles Verhoeven, köşelerdeki kavisler ve etrafı kapalı kenarlar gibi küçük detaylarla Bressler'ı çürütmeyi başardı. Bressler ise son sözlerinde "sıradan bir gözlemci, bu tasarıma baktığında genel olarak ikisinin de aynı olduğunu düşünürdü" dedi ve ekledi: "Bu kadar küçük detayları inceleyeceklerini düşünmüyorum."

Samsung, savunmasında daha çok tüm telefonların ve tabletlerin az çok birbirini örnek aldığını öne sürüyor.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Çoğu mobil şirketin Apple'dan ilham aldığı ve bazı noktalarını kopyaladığı doğru ama zırt pırt daha açması ciddi ciddi Apple'dan soğutuyor beni.En iyisi Nokia gibi alacaksın patentlerini kullanmasının parasını oturacaksın.Zırt pırt telefon üretememesi için dava açıp çirkefleşmemeli.

Ayrıca teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
nokia bu sektorde heralde en cok patente sahip firmadir ve oyle patentler var ki calarak kullnmaniz imkansiz cunku telefonu telefon yapan ozellikler nokia patenti altinda o yuzden apple da nokiaya yilda 1milyar dolar patent ucreti oduyor

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR ve El~PisToLeRo
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bizim üniversiteye nokia ve microsoft yetkilileri gelmişti adam nokianın sahip olduğu patentleti bi saydı ağzım açık geldi basitten gelişmişe telefonda işlevsel olarak sık kullanılan özelliklerin çoğunun patenti nokiadaymış.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bizim üniversiteye nokia ve microsoft yetkilileri gelmişti adam nokianın sahip olduğu patentleti bi saydı ağzım açık geldi basitten gelişmişe telefonda işlevsel olarak sık kullanılan özelliklerin çoğunun patenti nokiadaymış.

Zaten Nokia sırf bu yüzden batmaz :ehe

incitemfm

incitemfm

Üye
yusuf yusuf

15097

15097

Üye
:hmmm Apple bu sefer abartmış sanırım ve aynı zamanda Samsung'ta

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
abandonware

abandonware

Üye
yahu chip onlinedan alıyonuz haberleri resimlerine bile dokunmadan buraya koyuyonuzya sinir oluyom :kotu:

- - - Eklendi - - -

:hmmm Apple bu sefer abartmış sanırım ve aynı zamanda Samsung'ta

apple hangisinde abartmadıki :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
yahu chip onlinedan alıyonuz haberleri resimlerine bile dokunmadan buraya koyuyonuzya sinir oluyom :kotu:

- - - Eklendi - - -

apple hangisinde abartmadıki :)

Yok chip görünüm olarak hos degil ben veteknoloji'den alıyorum haberleri,sen röportaj yaparsın gidip firmalarla

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yok chip görünüm olarak hos degil ben veteknoloji'den alıyorum haberleri,sen röportaj yaparsın gidip firmalarla

Bence yinede altına alıntıdır diye yazmalı ve alıntı yaptığın yerinin adresini yazmalısın.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Samsung tasarim konusunda apple i taklit ediyor dogrudur ama cok abartmislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt