Haber Samsung Kamera Uygulamasında HDR ve Slow Motion Destegi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Kamera Uygulamasında HDR ve Slow Motion Destegi
Samsung Windows Phone platformu altında ürettiği Ativ cihazları için Kamera uygulamasına yeni özellikler ekledi.

Dün guncellenen Ativ Camera uygulaması sadece Samsung cihazlarına yüklenebiliyor. Ativ Kamera uygulamasınna HDR ve Slow Motion çekim desteği dahil bir çok farklı yeni özellik eklendi.
Bu özelliklerin çalışması için öncelikle telefonda Windows Phone 8.1 yüklü olması gerekiyor.

Tepkiler: bulutsuzgece ve Sensation
Haber için teşekkürler.Fakat bu programı Lumia 920'de çalıştırabilir miyiz? Maxicep'teki yolla tabiki.

leeshore

Üye

Sensation

Emekli Yönetici
Ayrıca video çekerken fotoğraf da çekilebiliyormuş. Yüklemenin yolu olsa da bizde faydalansak

Tepkiler: bulutsuzgece
Nokia da keşke HDR eklese kendi kamera uygulamasına

4MaGuS

Üye
Ayrıca video çekerken fotoğraf da çekilebiliyormuş. Yüklemenin yolu olsa da bizde faydalansak
bence en güzel yanı o olur s4 de denemiştim ilk başta ekran alıntısı yapıyor sanmıştım ben ancak normal resim çekiyor güzel bir özellik en çok bunu isterim ben

Ya samsung en favori cihazları note ve S serisine Wp işletim sistemi eklese hem android hemde Wp olsa isteyen istediğini alsa

Samsung piyasaya surerse wp telefon o zaman yeni uygulamaların sayısını takip etmeye vaktimiz olmayacak

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

Üye
Amerikan mağazada logosuz ve farklı resimle bulunuyor, sertifikayı telefona yükleyemedim hâlâ uygulamayı yüklemeyi başarırsam paylaşırım.

Buda Samsung'un Bir Tür Ortaya Atmış Olduğu Bir Koz

beats

Üye
Uygulamayı uçurdu Samsung bilgisayarda görünmüyor, mobilden açık.

Geri geldi.

Son düzenleme:

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir ara Oem uygulamalarını yükleme konusu açmıştım. Onunla büyük ihtimalle yüklenir. Filmler 2 olması lazım.

beats

Üye
Tepkiler: skynet