.:.:.>>> samsung jet fun clup <<<.:.:.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
.:.:.>>> samsung jet fun clup <<<.:.:.
Arkadaşlar Bu mükemmel cihazın bilinen veya bilinmeyen yönlerini.Neler yapıp neler yapılamayacağını Yani kısacası Artısı Eksisini konuşmak yardımlaşmak isteyen katılabilir konumuza buyrun Bakalım Söz Sizin!!!!

• Beğen
Tepkiler: Devil_In_Side

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Arkadşlar telefonum arızalı çıktı.Arıza ise şu: Telefon birden bire çekmemeye başladıHat görünmüyor yani.Ne yaptıysak olmadı.Bu gibi sorun çıkan varmı Jette?

--------------- Ekleme ---------------

Tek başıma Fun clup olmuşum haberim yok ya!!! :) :) Kİmsede yokmu bu telefon ??? :) :)

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Çok paylaşımcısınız gerçekten!Azıcık hareket edip yorumlarınızı yapın yahu!

boghtanishler

Üye
ben de war bu telefondan 3 hafta önce aldım ama oyun bulamıorum ? nasıl yapabiliriz ?

fenerium23

Üye
Arkadaşlar bende bir hafta önce bu cihazı çok şükür bi problem çıkmadı fakat msn yüklemek istiyorum bi türlü bulamadım.Kendisine farkli bi telefon almak isteyen arkadaşlara burdan sesleniyorum alın bi jet asla pişman olmazsınız süper bi makina :oke:

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
bencede süper ! gerçekten bu sefer samsung bişey başarmış. adresinden bulabilirsiniz oyun proğram arkadaşlar. Birde duvar kağıdı cenneti olan ten sasmsung jet i seçip bedava istediğiniz kadar mükemmel resimleri indirebilirsiniz.

bencede süper ! gerçekten bu sefer samsung bişey başarmış. adresinden bulabilirsiniz oyun proğram arkadaşlar. Birde duvar kağıdı cenneti olan ten sasmsung jet i seçip bedava istediğiniz kadar mükemmel resimleri indirebilirsiniz.

perfect-strom

perfect-strom

Üye
arkadaşlar nette video izlemek istiyorsanız ben bi site buldum oran izleniyo site bu şu an bonitayı izliyorum

ekranı çok büyütürseniz donma oluyor

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
sağol deneyelim bakalım.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu telefon için değişik uygulama bilen varsa link koysun.saygılar!!

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Em son firmware nedir? yükleyen varmı acaba arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt