Market konusun da Androidin marketinden daha temiz.Wp de bise yokki tel kassinigrenc bi arayuz ve 3.parti uygulma dlu markt
aman tanrım note2 satıp 512ramli lumia mı alsam fanlığa bak ya![]()
Boş RAM yok ama yağ gibi akıyor telefon ?Wp da ram sınırı var, çünkü sistemde aslında boş ram yok.Araştırabilirsiniz.
Bence bilgilerini tazelemen gerek.Ya aosp görmedin yada bilerek rehberi yavaş açan touchwizi örnek gösteriyorsun.Boş RAM yok ama yağ gibi akıyor telefon ?
Ben wp taraftarı değilim. Android kullanıyorum. 2GB RAM lı android telefonlar bile hala rehberde bile kasıyor.. Bu sorun ilk çıkan wp telefonun da bile yok.
He he temiz hic gormedik girmedik sankiMarket konusun da Androidin marketinden daha temiz.
Sen arayüzüne iğrenç dersin, bir başkası muhteşem der.. görecelidir..
optimus ta kasıyor, sonynin arayüzüde kasıyor.Bence bilgilerini tazelemen gerek.Ya aosp görmedin yada bilerek rehberi yavaş açan touchwizi örnek gösteriyorsun.
Ben temiz demedim, daha temiz dedim.He he temiz hic gormedik girmedik sanki
Aynı telefonu kullanıyoruz seninle. Bana kesinlikle çıkıpta benim telefonum rehberde kasmıyor deme.... mübarek ramazan ayında fanboyluk yapayım derken yalan söylemeye gerek yok.Messevim Bnim telde 2 gb ram android ama hic kasmiyor telin srunlu die androidi genellyemezsin
Ana surum olarak 4.1.2 / 4.2.2/ 4.3.0/4.4.4 ve şimdide android L alan bi sistemle ara güncelleme almış telefonları karşılaştırmak garipYorum yapmayacaktım ama yılda 2 güncellemenin telefonlara geldiği bir sisteme duzgun güncelleme almıyor diyemezsiniz. Samsungun harikalar yarattığı soylenemez.
neyle gönderildiyse gönderildi.
Android telefon kullananların kaçı custum rom kurmayı biliyor ?O zaman aosp yerine firma romlarını kıyaslamaya sokman fazlasıyla yanlış.
Namusum serefim ustune yemin ederim mubarek ramazanda bikere bile tek kasma bile yasamadim ayrica uslubunu bil yalan.soyleyen senin gibi olsunAynı telefonu kullanıyoruz seninle. Bana kesinlikle çıkıpta benim telefonum rehberde kasmıyor deme.... mübarek ramazan ayında fanboyluk yapayım derken yalan söylemeye gerek yok.
Modlar ne için müdahele edecek ? Birbirimize hakaret mi ediyoruz ? bildiklerimizi paylaşıyoruz sadece.Androidin orijinal hali yerine saçma sapan bahanelerle buraya gelenlere müdahale eden bi tanede mod yok ya vay arkadaş