Haber samsung iyice saçmaladı

Sponsorlu Bağlantılar

tarik8

tarik8

Üye
s5 i elinize aldıysanız konuşun derim

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve B.A.R.O.N

kahraman333333

kahraman333333

Üye
note2 cebe anca giriyo köseli 1520 pantolonu deler gecer 1520ye niye bayılayım g3 5s z2 falan bakarım
Şimdi sana soruyorum hiç 1520 cebine koydunmuda konusuyosun belli sen eline wp bile almamışsındır android fanboyu olduğun için

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
çare windows xde!!!

• Beğen
Tepkiler: Hodor

Emre

Üye
Windows fon daha kötü destek bittimi bi cacık olmaz wp 7.8 hemen unutular.
bu ay kitkat güncellemesi allacak cihazlar s3 almayacak yinede samsung işi belli olmaz verir güncellemeyi

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Windows fon daha kötü destek bittimi bi cacık olmaz wp 7.8 hemen unutular.
bu ay kitkat güncellemesi allacak cihazlar s3 almayacak yinede samsung işi belli olmaz verir güncellemeyi
yanlışım yoksa rt ile uyumlu değil diye kestiler güncellemeyi hatta s3 ün rakibi olan 920 hala güncelleme alırken s 3 ü görü görüyoruz :D

MaxipmaN

Üye
Şimdi sana soruyorum hiç 1520 cebine koydunmuda konusuyosun belli sen eline wp bile almamışsındır android fanboyu olduğun için
720 620 920 820 1320 925 1520yi elime alıp inceledim note2 ile de 1520yi yanyana tuttum uzunluk farkı çok fazla üfürme bilgiyi sevmem

3onur5

3onur5

Üye

samsung bu galaxy young2 yi duyurmuş.özellikleride tek çekirdek 1gz ve 512 mb ram var kitkat android sıstemi yuklu.ama kendisinden kat be kat daha iyi olan s3 e falan kitkat guncellemesi vermiyo
bunlar hep güncel işletim sistemi takıntısı olan insanlar için işte binevi pazarlama taktiği

• Beğen
Tepkiler: AHKE
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefonu aldiklari gunden beri adam gibi bir guncelleme alamayan wp fanlarinin burada isi ne ?

Yorum yapmayacaktım ama yılda 2 güncellemenin telefonlara geldiği bir sisteme duzgun güncelleme almıyor diyemezsiniz. Samsungun harikalar yarattığı soylenemez.

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333
harmless07

harmless07

Üye
Young 2 :O benim young 4.1.2 ram 660mb

ahmetsuha525000

Üye
Güncelleme konusunda Apple firmasından iyisi yok... Samsung'un gereksiz politikaları. Satış rekorları kırınca S Serisi kendini kral gördü ve Nokia'nın yaptığı hatayı yaptı.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
messevim

messevim

Üye
aman tanrım note2 satıp 512ramli lumia mı alsam fanlığa bak ya :ehe
wp nin o beğenmediğin 512mb ramlı telefonu ile asfalts 8 i oyna bakalım. Gram kasma hissetmezsin. daha sonra eline bir 512 mb ramlı android telefon al. onda o oyunu oynamaya çalış...

Ram sorunu sadece Android cihazlarda mevcut. WP ve İOS un öyle bir sorunu yok.

PriZm

PriZm

Üye
wp nin o beğenmediğin 512mb ramlı telefonu ile asfalts 8 i oyna bakalım. Gram kasma hissetmezsin. daha sonra eline bir 512 mb ramlı android telefon al. onda o oyunu oynamaya çalış...

Ram sorunu sadece Android cihazlarda mevcut. WP ve İOS un öyle bir sorunu yok.
Lumia 1520 bile asphalt 8 i orta grafik ayarında hafif takılmalar ile oynatıyorsa bu yarıştan fark ile üstün çıkan android olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı ve The SLayeR
PriZm

PriZm

Üye
Ayrıca aosp da herhangi bir ram sorunu göremedim şuana kadar.

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı
symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
720 620 920 820 1320 925 1520yi elime alıp inceledim note2 ile de 1520yi yanyana tuttum uzunluk farkı çok fazla üfürme bilgiyi sevmem
az üfürme bilgi seversin demi aynı ben .d.d

messevim

messevim

Üye

Üst Alt