+++samsung innov8 vs samsung g810+++

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
+++samsung innov8 vs samsung g810+++
Béyler Geçen konuda Bi arkadaş g810 dedi iyi kameralı telefon olarak

bende innov8 ile bunun arasında kaldım. Aşağıda önemli özelliklerini yazıcam.Acaba Hangisi daha iyi Açıklamalı olarak yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.

G810 DA -
5 megapixel kamera
3x optik zoom
xzenon flash
Metal Kasa

İnnov8 de
16 gb kendi hafızası
8 megapixel kamerası
led flashı var
16m renk
ve divx desteği var.

travma_o7

Üye
evet gerçekden zor seçim..

haloville

Üye
pekte zor değil aslında innov8 açık ara önde 8 mp kamera 5 mpyle karşılaştırılamaz aradaki optik zoom farkını diji zoomla saten gideriyor innov8 8 16 gb dahili hafıza bile seçim için yeterli
ben ikisinide karşılaştırıp innov8 8 gb seçtim. telefonu her elime aldığımda çok iyi bir seçim yaptığımı farkediyorum.
Bildiğim kadarıyla özelliklerinin bir üstünden geçeyim:

8 mp kamera.
müthiş performans sunuyor. iso hızının seçilebilmesi pro. fotoğraf makinelerinde olan bir özellik o sebep saten xenon led flash farketmez. fotoğrafla ilgisi olan bilir.

dahili hafıza (8 veya 16 gb)
bende 8 gb var. 2 gblık kısmında 483 tane mp3 var 5 gb boş .... harici hafıza mı gerek varmı ki :D

wifi
notebookumdan iyi çektiği yerler çok. optik fare gibi bi navigasyon tuşu var internette o kadar rahat ki utanmasam dokunmatiğiyle ünlü iphone'dan daha iyi diyecem :D

gps
deneyemedim. ama önceki i550w telefonumdaki gps'ten çok memnundum altta kalır yanı olmasa gerek.

s60 v3 fp2
ha.ck işlemi uğraştırsada en çok ve desteklenen programlar bu işletim sistemi için.

Akselerometre
iphone'un öncülük ettiği akselerometre çok etkin şekilde innov8'te de var ve gayet işe yarıyor.

müzik deneyimi
kutudan çıkan kulaklığı çok iyi ses deneyimi sunuyor ekolayzır ve 3d efektleriyle mp3 playere gerçekten gerek yok

daha fazlasını da yaşayarak öğrenmeni öneririm...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bence bu

İnnov8 de
16 gb kendi hafızası
8 megapixel kamerası
led flashı var
16m renk
ve divx desteği var.

Revengeful

Emekli Yönetici
İnnov

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt