samsung infuse (sgh-I997) görüntülü görüşme problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
samsung infuse (sgh-I997) görüntülü görüşme problemi
arkadaşlar öncelikle merhaba.amerikadan samsung infuse aldım.getirdim.pasaportuma işlettim.telefonda çift kamera var.ancak ben program olmadan kullanamıyorum.demek istediğim 3g hattım üzerinden arkadaşımı arayamıyorum.skype,tango gibi programlar kullanmam gerekiyor.acaba plug-in gibi birşey mi gerekli yoksa sürüm güncelleme mi bilemedim.yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar teşekkürler
hattım vodafone
sürümüm 2.2.1
baseband version:I997UCKD5

Konu Sahibi
hiç mi fikri olan yok arkadaşlar bi yardımcı oluverin .s

telefonun her özelliğinden yaralanabilmen için at&t veya t-mobile gibi 4g destekli hat takman gerekir hatta bendeki nexus 4g de aynı sorun oldu türkiyede olmadığım için t-mobile dan yeni hat aldım işe yarıyo

bu romla düzelecek iş değil donanımsal olarak bu tel 4g yi destekliyo ama iphone 4 3g yide destekliyo yani bu sorunu var

aynı telefon bendede var denedim şimdi bendede olmuyor görüntülü konuşma,siz telefonu türkçeye çevirdinizmi benim sorunumda türkçe yapamıyorum markete gmaile giremiyorum

SELAM ARKADASLAR BEN AMERİKADAN [h=1]samsung infuse (sgh-I997) GETITTIRDIM WE TURKCE PROGRAM YUKLU NEDENSE FM RADSOYU WE bluetooth CALISMIYOR LUTFEN YARDIM EDIN...[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...