samsung infuse (sgh-I997) görüntülü görüşme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burner_boy

Üye
    Konu Sahibi
samsung infuse (sgh-I997) görüntülü görüşme problemi
arkadaşlar öncelikle merhaba.amerikadan samsung infuse aldım.getirdim.pasaportuma işlettim.telefonda çift kamera var.ancak ben program olmadan kullanamıyorum.demek istediğim 3g hattım üzerinden arkadaşımı arayamıyorum.skype,tango gibi programlar kullanmam gerekiyor.acaba plug-in gibi birşey mi gerekli yoksa sürüm güncelleme mi bilemedim.yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar teşekkürler
hattım vodafone
sürümüm 2.2.1
baseband version:I997UCKD5

burner_boy

Üye
    Konu Sahibi
hiç mi fikri olan yok arkadaşlar bi yardımcı oluverin .s

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
telefonun her özelliğinden yaralanabilmen için at&t veya t-mobile gibi 4g destekli hat takman gerekir hatta bendeki nexus 4g de aynı sorun oldu türkiyede olmadığım için t-mobile dan yeni hat aldım işe yarıyo

muscler

muscler

Üye
rom yuklemeyi dene

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu romla düzelecek iş değil donanımsal olarak bu tel 4g yi destekliyo ama iphone 4 3g yide destekliyo yani bu sorunu var

1981selcuk1981

Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba.amerikadan samsung infuse aldım.getirdim.pasaportuma işlettim.telefonda çift kamera var.ancak ben program olmadan kullanamıyorum.demek istediğim 3g hattım üzerinden arkadaşımı arayamıyorum.skype,tango gibi programlar kullanmam gerekiyor.acaba plug-in gibi birşey mi gerekli yoksa sürüm güncelleme mi bilemedim.yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar teşekkürler
hattım vodafone
sürümüm 2.2.1
baseband version:I997UCKD5
aynı telefon bendede var denedim şimdi bendede olmuyor görüntülü konuşma,siz telefonu türkçeye çevirdinizmi benim sorunumda türkçe yapamıyorum markete gmaile giremiyorum

MR_FACİA

Üye
SELAM ARKADASLAR BEN AMERİKADAN [h=1]samsung infuse (sgh-I997) GETITTIRDIM WE TURKCE PROGRAM YUKLU NEDENSE FM RADSOYU WE bluetooth CALISMIYOR LUTFEN YARDIM EDIN...[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt