secret3339
Üye
masaüstü pcden montenin wifi kullanarak internete bağlanma gibi bi olay olabilir mi?
Öncelikle geçikmeli cevap için k.bakmayın 2 haftadır biraz rahatsızımBnm samsung star wifi cep telofonum var çok memnunum ama bir sorun yasıyorum mesala ntv spor un bedava onlıne haber gonderıyorlar ve bu haberler 3gp olarak gelıyor ben bu vıdeoları ıdnırıyorum ama bende acmıyor arkadasımın teli corby onda acıyor ve bana blugtut ıle atıyor bendede acıyor ben indirince acılmıyor ama bir yardım edersen sevırım
Birde Bnm hattım turkcell ve odemelı attıgımda gerı cevap alamıyorum aslında alyorum ama tus kılıdını kıtlıyıp actıgıma cevap yok sadece beyaz ekran ve ustte ınfımatıon yazıyor
simdiden teşkr ederim inş yardım edersin iyi günler....
arkadaşlar ya bende dün aldım bu telefondan yanlız bi sorunm var pc ylke bağlantı kuramıyorum veri alışverişi yapamıyorum pc ye takıyorum şarz etmeye başlıyo pc tanımıyo telefonu bunun için bi ayar mı yapmam lazım ???
Samsun f480 cihazım var facebook ve google mobil dışında ki sitelere girmiyor bad guest hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle S.a samsunq c3510 genoa telefonum var ses ayarlarını *#0206*8378# ile 02-H/W test - 02-audio settings / oradakı ear gain ve hfr gain oranlarını değiştirdim ses yükselttim ama biriyle konuşurken sesı anlaşılmıyo o sesi nsl kısabılırım yardımlarınz ıcın teşekkür ederim (İsteqim biriyle konuşurken sesın net cıkması ıcın hanqı yaarı duşurmem gerekır )
Benim Telefon F480 Bi Arkadas Baska Bir Konuda Bi Kod Vermişti Kamera Ayarları İçin Girdim Onu Kod : *#36287# 2 ye bastım bi daha kamera acılmadı merakm yüzünden basıma gelen bi olay kaç kere tekrar versiyon yükledim yok ? Nasıl Yapacaz Yaa Lütfen Çok Lazım Maçlara Falan Gidince Kalıyorum Ortada... :/
merhaba yaklasik 1ay once samsung star aldim 5233a. hafiza kartini ilk taktigimda hicbir
sorun yasamadim. ama 2gundur muziklere girip herhangi birine bastigimda dosya yok diyor. ayni sey muzik calar da oluyor.video acmayi denedim gene aynisi oldu. bellek kartini tak cikr yapmadm telefonu dusurmedm busorun nedn olabilir. tesekkurler simdiden.
Samsung B7320 İçin Windows Mobile 6.5 Kurulabilir deniliyor fakat araştırmalarıma rağmen detaylı hiçbir bilgiye ulaşamadım . Bu konuda bir fikriniz var ise paylaşmanızı bekliyorum.
Benim hiç bir bilgim yok olsa idi elbet bende duyardım belkide fw olarak denmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?