BeAtMaKeR..!!
Üye
bndede dah yeni aldıgım star wifi var herşeyiyle çok gzl telefon fakat arama geldiğinde veya ben bir yeri aradığımda telefone kapatırken tuşa basınca telefon kasma yapıyor ve kendi kendine kapanıyor ne yapmam lazım? bu arada tel 0 ve alalı 1 ay oldu
benm soryu atlamsın ustahafıza kartı 4 gbden fazla ise 2 gb lık kullanın sebeb bu değilse fabrika ayarlarına dönün
buda olmaz ise teknik servis efendim
Uzmanım Diye Geçinip Gidio Arkadasım Artislik Olsun Diye Açmış Konuyu İşine Gelnlere Cevap Verio
Bu konuya cewapları ben yazmıyorum arkadaşlar degerli bir abimiz yazıo bu aralar cok meşgul atlanan soruları ö.mesaj atarsanız cevaplar bana sitem etmeyin bu konuda cünkü yanlış bilgi vermek istemem detaylı ve uzun soruları özel mesaj atın bi zahmet
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşm cewapları bilgili insan veriyor teknik servis calışanı oda akşam 7-9 arası girip cevaplıyor ve baktm senin birden fazla sorunu yanıtlamış biraz anlayışlı ol karşılıksız hizmet veriliyor sana olgun davran az 7-9 Arası mantıklı sorularınla yaz buraya
Samsung B-3210 telefonumu bilgisayara bağladığımda telefon ekranında sürekli USB kablosu takıldı çıkarıldı takıldı çıkarıldı... Kabloda sorun olduğunu sanmıyorum Nokia6220c telefonumda da aynı kabloyu kullanıyorum sorun yok. Telefonun miniUSB girişinde de sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı girişe şarj aletini de takıyorum ve sorun yok. Peki sorun nerde yardımcı olur musunuz Samsung telefonlardan çok anlamıyorum sorunu çözemedim birtürlü.
Ben s5620 kullanıyorum ama bı utrlu wifi yarlarını yapamadım bana ayrıntılı ne yapacagımı anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?