Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

bndede dah yeni aldıgım star wifi var herşeyiyle çok gzl telefon fakat arama geldiğinde veya ben bir yeri aradığımda telefone kapatırken tuşa basınca telefon kasma yapıyor ve kendi kendine kapanıyor ne yapmam lazım? bu arada tel 0 ve alalı 1 ay oldu

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

hafıza kartı 4 gbden fazla ise 2 gb lık kullanın sebeb bu değilse fabrika ayarlarına dönün
buda olmaz ise teknik servis efendim

Sorumu tekrarlıyorum cevaplarsanız memnun kalacağım ,

Samsung Champ 3303k kullanıcısıyım,

1)Radyoyu açtığımda ilk 2 saniye ses oldukça kaliteli geliyor , fakat sonrada boğuklaşıp kalitesizleşiyor.Dinlenmez hale geliyor.Bu problemi yaşayan birçok arkadaşımız var.Nasıl çözebiliriz?

2)Telefonu usb üzerinden orjinal kablo ile pc ye bağlıyorum , telefon ekranında program ile bağlantı kuruluyor yazıyor ve öylece kalıyor.Samsung pc studio'da cihaz gözükmüyor.

3)Bu cihazın samsung apps deteği yok mu?

4) USB den şarj özelliğini kapatabilir miyiz?

Abi sen bize samsung monte nin fw dosyalarını açmak için bir program versen varya çok güzel olur ama vermiyeceksin sanırım

Uzmanım Diye Geçinip Gidio Arkadasım Artislik Olsun Diye Açmış Konuyu İşine Gelnlere Cevap Verio

tr-krall

Üye
hafıza kartı 4 gbden fazla ise 2 gb lık kullanın sebeb bu değilse fabrika ayarlarına dönün
buda olmaz ise teknik servis efendim
benm soryu atlamsın usta
Merhaba
benm f480 var ve gelen mesajlar telefon hafızasına kaydedılıyor fakat ben gelen mesajları hafıza kartına yonledırmek ıstıyorm bu nasıkl oaclak telefonun hafızası en fazla 50 mesaj alıyor sıkıntı cekıyorım nokıada degısdebıryrduk

kolbh

Üye
SAMSUNG İ820 VODAFONE 360 H1................!!

Merhaba arkadaşlar. Ben bu cihazı aldım ancak hiç bi teknik destek alamıyorum çünkü cihaz daha türkiyede satılmıyor. Hatta samsung müşteri hizmetlerinden bile gelen cevap şu bu cihazın burda satışı yok bundan dolayı bizimde teknik bilgimiz yok. Bu cihazı alıp ta teknik bilgisi olan arkadaşlardan veya bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum
Maxicep.com - Samsung i 8320 için yardım 1) ilk ve en önemli sorunlarımdan biri internette ne youtubeden ne facebookdan nede diğer internet sitelerinden online olarak video izleyemiyorum. Yani şöle söleyeyim facede profilime bakarken bi video eklendiyse aynı pc de olduğu gibi o videoya tıklayıp online olarak yani o anda o videoyu izlemek istiyorum.
2) ne mailime ne mağazayane haritalara nede başka bi uygulamaya giremiyorum. Tıkladığımda karşıma çıkan şu vodafone 360 oturum aç. Hee ona da kaydoldum. Privacy kısmında açabiliyorum ancak yeterli olmuyor herhalde ordan açsamda yine aynı uyarıyı veriyor. Telefon açıldığında oturum açma yerinden açmaya çalışıyorum ordan da otuurum açmıyor oturum aç diyorum baya bi bekledikten sonra sunucuya bağlanamıyor diyor.
3) wifiden bağlansamda nete bu cihazın 3gsi hep çalışıyor kapatamıyorum
4) bu cihazda navigasyon nasıl kullanacağım
daha varda şimdilik bana lazım olan bunlar eğer bu konularda veya bunların herhangi birinde yardımcı olacak bi arkadaş varsa çok mutlu olurum yardımllarınızda dolayı şimdiden teşekkürler

Lütfen yardımm ........... hasankutlu@hotmail.com

exmar1

Üye
Ben s5620 kullanıyorum ama bı utrlu wifi yarlarını yapamadım bana ayrıntılı ne yapacagımı anlatırmısınız

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu konuya cewapları ben yazmıyorum arkadaşlar degerli bir abimiz yazıo bu aralar cok meşgul atlanan soruları ö.mesaj atarsanız cevaplar bana sitem etmeyin bu konuda cünkü yanlış bilgi vermek istemem detaylı ve uzun soruları özel mesaj atın bi zahmet

--------------- Ekleme ---------------

Uzmanım Diye Geçinip Gidio Arkadasım Artislik Olsun Diye Açmış Konuyu İşine Gelnlere Cevap Verio

Arkadaşm cewapları bilgili insan veriyor teknik servis calışanı oda akşam 7-9 arası girip cevaplıyor ve baktm senin birden fazla sorunu yanıtlamış biraz anlayışlı ol karşılıksız hizmet veriliyor sana olgun davran az 7-9 Arası mantıklı sorularınla yaz buraya

kolbh

Üye
SAMSUNG İ 830 VODAFONE 360 H1 TELEFON...........!!

Merhaba arkadaşlar. Ben bu cihazı aldım ancak hiç bi teknik destek alamıyorum çünkü cihaz daha türkiyede satılmıyor. Hatta samsung müşteri hizmetlerinden bile gelen cevap şu bu cihazın burda satışı yok bundan dolayı bizimde teknik bilgimiz yok. Bu cihazı alıp ta teknik bilgisi olan arkadaşlardan veya bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum
Maxicep.com - Samsung i 8320 için yardım 1) ilk ve en önemli sorunlarımdan biri internette ne youtubeden ne facebookdan nede diğer internet sitelerinden online olarak video izleyemiyorum. Yani şöle söleyeyim facede profilime bakarken bi video eklendiyse aynı pc de olduğu gibi o videoya tıklayıp online olarak yani o anda o videoyu izlemek istiyorum.
2) ne mailime ne mağazayane haritalara nede başka bi uygulamaya giremiyorum. Tıkladığımda karşıma çıkan şu vodafone 360 oturum aç. Hee ona da kaydoldum. Privacy kısmında açabiliyorum ancak yeterli olmuyor herhalde ordan açsamda yine aynı uyarıyı veriyor. Telefon açıldığında oturum açma yerinden açmaya çalışıyorum ordan da otuurum açmıyor oturum aç diyorum baya bi bekledikten sonra sunucuya bağlanamıyor diyor.
3) wifiden bağlansamda nete bu cihazın 3gsi hep çalışıyor kapatamıyorum
4) bu cihazda navigasyon nasıl kullanacağım
daha varda şimdilik bana lazım olan bunlar eğer bu konularda veya bunların herhangi birinde yardımcı olacak bi arkadaş varsa çok mutlu olurum yardımllarınızda dolayı şimdiden teşekkürler

hasankutlu@hotmail.com teşekkürler

Daha Önce Sordugum Sorulara Cevap Verdiniz Tamam Ama Son Zamanlarda Sordugumuz Soruların Çogunu Es Geçiyosunuz Bikaçına Cevap Veriosunuz Meşgul Oldugunuz Zamanları Belirtirseniz Anlayısla Karsılarız.

Samsung B-3210 telefonumu bilgisayara bağladığımda telefon ekranında sürekli USB kablosu takıldı çıkarıldı takıldı çıkarıldı... Kabloda sorun olduğunu sanmıyorum Nokia6220c telefonumda da aynı kabloyu kullanıyorum sorun yok. Telefonun miniUSB girişinde de sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı girişe şarj aletini de takıyorum ve sorun yok. Peki sorun nerde yardımcı olur musunuz Samsung telefonlardan çok anlamıyorum sorunu çözemedim birtürlü.

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Şarj amaçlımı kullanıyorsunuz ,senkorize içinmi bide cihazınızın sürümünü yazınız

--------------- Ekleme ---------------

Ben s5620 kullanıyorum ama bı utrlu wifi yarlarını yapamadım bana ayrıntılı ne yapacagımı anlatırmısınız

• Modemınız datronmu coğunlukla datron modemlerde sorun yaşanıyor
  • Bağlantı başarız diyor ise telefonu kapatıp acın birde öle deneyin
  • Modeminizin ayarlarını doru yazdınıza emin olun

masaüstü pcden montenin wifi kullanarak internete bağlanma gibi bi olay olabilir mi?

ustahuso

Üye
Bnm samsung star wifi cep telofonum var çok memnunum ama bir sorun yasıyorum mesala ntv spor un bedava onlıne haber gonderıyorlar ve bu haberler 3gp olarak gelıyor ben bu vıdeoları ıdnırıyorum ama bende acmıyor arkadasımın teli corby onda acıyor ve bana blugtut ıle atıyor bendede acıyor ben indirince acılmıyor ama bir yardım edersen sevırım

Birde Bnm hattım turkcell ve odemelı attıgımda gerı cevap alamıyorum aslında alyorum ama tus kılıdını kıtlıyıp actıgıma cevap yok sadece beyaz ekran ve ustte ınfımatıon yazıyor

simdiden teşkr ederim inş yardım edersin iyi günler....

kardeşim bnde g800 var güncelleyemiyorum teli pc suite bağlıyorum teli görüyo bi sorun yok ama güncelle dediğim zaman telefon bu aygıt desteklenmiyorum secili aygıt yazılım yükseltmesini desteklemiyor diyo ne yapmam lazım

MoRKediM

Üye
arkadaşlar benim oldukça ciddi bir problemim var
telefonu kullanmaya başlayalı henüz 6 gün oldu
samsung wave 723
telefonda bir yavaşlama hissettim bir kapatıp açayım dedim ancak telefonu kapattım şimdi açamıyorum
açma tuşuna basıyorum model ismi yazıyor daha sonra bada logosu geliyor sonra ekran kararıyor tekrar model ismi tekrar bada logosu sürekli kendi kendine aynı şekilde tekrar ediyor
kapatma tuşuna bastığımda telefon kapanmıyor da
ancak bataryasını çıkararak kapatabildim
servise gitmeden kurtarabileceğim bir yöntem var mıdır?
zaten yeni aldım servise gidip tamir süresi beklemek istemiyorum
bir çözüm bulamazsam mecburen göndermem gerekecek
bilgisi olan varsa yardım bekliyorum

bende de gt s5230 var oyunları açamıyorum yardım

slm.benim sorunum oyun değil.her yerde aradım bulamadım.bazı sitelerde var oda ing.mesaj yazdım cevap gelmedi.siz bu konularda biligili ve ilgilisiniz.inş. banada yardımcı olursunuz. samsung GT-B7300 telefon aldım.çok özelliği var. ama birçok özelliğini bilmediğim için kullanamıyorum.face deki veya herhangi bir videoyu nasıl izleyeceğim.tv izlenebiliyor mu.(mobilvizyon)ayarları yapılabiliyor mu? bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.teşekkürler.